Concurs studentesc de procese simulate de Drept comercial

Admin/ July 19, 2016/ Noutati, Stiri

Concursul inter-universitar de procese simulate de Drept comercial, ediția a VII-a, și-a desemnat câștigătorii, la 2 iulie 2016, în Sala Senatului Universității Nicolae Titulescu.

Wolters Kluwer România i-a premiat pe cei mai buni dintre studenți, scopul competiției fiind acela de a desăvârşi educaţia juridică a studenţilor Facultăților de Drept implicate în proiect. Astfel, studenții au fost puși în situaţia de a aplica noţiunile teoretice studiate și de a-şi dezvolta abilităţile oratorice şi tehnica argumentării.poza-blog

Profesori responsabili ai proiectului au fost av. conf.univ. dr. Luminița Tuleașcă (foto), de la Universitatea Româno-Americană, colaborator permanent al Revistei Române de Drept al Afacerilor, editată de Wolters Kluwer România, av. conf. univ. dr. Vasile Nemeș, Universitatea Nicolae Titulescu și av. conf. univ. dr. Adrian Țuțuianu, de la Universitatea Valahia. Pentru ediția următoare, organizatorii și-au propus extinderea numărului universităților participante la etapa inter-universitară.

Partenerii evenimentului au fost, pe lângă Wolters Kluwer România, JURIDICE.ro, Societatea de Științe Juridice, Centrul de Resurse Juridice și Revista Performance.

Share this Post