Conferinta PRIA IT&C and Intellectual Property

Admin/ September 30, 2016/ Articole, Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

PRIAevents, sub egida OSIM, organizează conferința PRIA IT&C and Intellectual Property – un eveniment important dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C , în 4 octombrie 2016, începand cu ora 9,30. Am fi onorati daca acceptati invitatia noastra gratuita de a participa la conferinta.

Traim intr-o era digitala, o era a informatiei care este caracterizata prin trecerea de la revolutia industriala la revolutia digitala.  Investitiile facute in intreaga lume in tehnologie si inovatie sunt uriase, iar in Romania sectorul IT printre cele mai dezvoltate si mai atractive pentru gigantii IT si acestia sunt extrem de atenti la protectia investitiilor prin proprietate intelectuala – drepturi de autor, brevete si inventii, inregistrare marci si design.

In Romania, antreprenoriatul in industria IT&C ocupa un loc extrem de important. Din ce in ce mai multi investesc in software, aplicatii, a14316746_1323900660984143_4552943025514856176_nntivirusi si altele.

De aceea, proprietatea intelectuală este unul dintre instrumentele considerate a fi de impact pentru situația economică, socială şi culturală a unei ţări si pentru protejarea investitiilor in tehnologie. Cercetarea şi inovarea, o componentă strategică pentru dezvoltarea economică și pentru progresul umanității este strâns legată de domeniul proprietăţii intelectuale.

Vrei sa afli cum iti protejezi investitiile prin intermediul proprietatii intelectuale? Atunci nu vrei să ratezi acest eveniment pentru ca noutățile și studiile de caz prezentate în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property vor fi de folos pentru activitatea companiei tale.

PRIA IT&C and Intellectual Property este de interes pentru manageri din companiile din sectorul IT&C din Romania, atat antreprenori, dar si reprezentanti ai companiilor multinationale, pentru directorii juridici și consultanții juridici din cadrul companiilor private și de stat din Romania, pentru judecători, procurori, consilieri de proprietate intelectuala și reprezentanti ai mediului universitar, ai autorităților și a presei de specialitate.

Detaliile complete aici – http://priaevents.ro/pria-itc-protection-through-intellect…/

Share this Post