Invata cum sa-ti negociezi contractele ca un avocat de succes!

Admin/ June 14, 2016/ Articole, Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Conferențiarul universitar și avocatul Adriana Almășan știe ce vrea de la auditoriul său. Vrea să le arate cursanților săi de la cursul avansat Negocierea contractelor: Strategia, tehnica si Tactica organizat de Wolters Kluwer România cum pot să-și dezvolte, prin exersare, abilitățile de negociatori. Își dorește ca, după acest curs foarte intensiv de o zi, profesioniștii prezenți să descopere ce tehnici și tactici de negociere îi pot conduce la semnarea unor contracte favorabile.

SINTACT-567X220

PREMIERĂ. Adriana Almășan este primul profesionist al dreptului din România ce a abordat sistematic, din punctul de vedere al unui avocat foarte experimentat, dar și cel al unui cercetător științific pasionat, conceptul de “negociere”, studiat intens de psihologi, comunicatori, sociologi, lingviști și economiști. Conferențiarul universitar la Facultatea de drept a Universității din București a introdus, în premieră, în învățământul juridic superior disciplina “Negocierea contractelor”.

PRACTICĂ. Preocuparea sa de a integra rezultatele cercetărilor din științele socio-umane cu pragmatismul unui avocat, pus adesea în situația de a concepe contracte și clauze contractuale cu mize majore pe care clientul său să le negocieze și semneze, a condus și la scrierea cărții  „Negocierea și încheierea contractelor”, Ed. C.H. Beck, 2013. Aceasta, reprezintă, de altfel, și suportul cursului Wolters Kluwer România, pe care fiecare cursant îl va primi chiar înainte de prelegerile lectorului, tocmai pentru ca orele de curs să fie cât mai mult axate pe practică.

SIMULĂRI. Așadar, vineri, 1 iulie 2015, la sala de cursuri Wolters Kluwer România din B-dul Tudor Vladimirescu nr. 22, clădirea Green Gate, etaj 6, profesioniști care negociază frecvent contracte în activitatea lor, precum avocați, consilieri juridici, administratori și manageri de societăți comerciale, personal executiv de vânzare, bid managers, personal executiv în achiziții, vor afla cum își pot perfecționa strategia, tehnica și tactica în negocierea contractelor. Avocatul Adriana Almășan, partener coordonator la TAMC Attorneys at Law și colaborator permanent al Revistei Române de Drept al Afacerilor editată de Wolters Kluwer România, se va axa în timpul cursului cu preponderență pe simulări practice de negociere a contractelor și sesiuni de feedback. SINTACT-567X220Persoanele interesate de participarea la acest eveniment, sunt rugate să se înscrie la această adresă:  http://info.wolterskluwer.ro/negocierea-contractelor-strategia-tehnica-si-tactica-1-iulie-2016  (sau click pe imaginea de mai sus). Sau puteți lua legătura direct cu colega noastră: Cristina Ghica (031.22.44.158 / cristina.ghica@wolterskluwer.com).

Share this Post