Sintact.ro – Plăcerea de a lucra cu o funcție de căutare cu adevărat avansată!

Octavian Nicola/ April 21, 2017/ Sintact.ro, solutii juridice

Sunt avocat în Ploiești. Am o cauză destul de simplă, dar sunt în criză de timp. Clientul a venit târziu la mine, cerând ajutor că a fost concediat ilegal. M-am documentat în legislație, dar am nevoie repede de mai multe spețe în legătură cu situația de fapt din pricina mea.

pic-01 pic-02 pic-03

Deschid Sintact.ro. Dau clic pe butonul Avansat. Să vedem dacă există spețe comentate despre situații similare. Cu 2 clicuri am redus milioane de spețe la vreo 500. Din documentele pe care le-a primit clientul meu, am văzut că ar fi o problemă cu constituirea comisiei de cercetare.

pic-02

Datorita faptului că pot să caut inteligent în lista de rezultate, și informația contextuală din aceea listă, mai adaug repede criteriul „Cercetare” și „Comisie”, și am găsit 13 rezultate relevante.

pic-03

Selectez spețele de la CA Ploiești, am rămas cu 2 rezultate relevante. Le parcurg pe amândouă, generez cu un singur clic citarea speței și dau „paste” în cererea mea.

 

pic-04Timpul scurs: 3 minute. Îmi rămâne mai mult decât suficient pentru a efectua mai multe alte căutări după speța ideală, a perfecționa formularea cererii, a ajunge acasă înainte de ora șapte.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, accesați acest LINK (sau faceți click pe imaginea de mai jos) și veți primi un demo gratuit pentru 15 zile.

 

Share this Post