Training de TOP pentru avocati si consultanti

Admin/ May 6, 2016/ Articole, Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016, Noutati, Recomandari

Patru firme de training și consultanță renumite pe piața din România vor participa la  Conferința Excelența în promovarea serviciilor de consultanță și avocatură, organizată de Wolters Kluwer România, pe data de 3 iunie 2016 în București.

iDrept-590x250px

Astăzi nu mai este o noutate faptul că o carieră de succes se sprijină pe așa numitele abilități sociale, dublate de cunoștințe profesionale temeinice. Abilitățile de comunicare, de construire a relațiilor, vânzarea brand-ului personal, cunoașterea tehnicilor de negociere sunt doar câteva aspecte deseori neglijate de către avocați în favoarea ultra-specializării pe un anumit domeniu de drept.

Realitatea pieței românești de avocatură, din ce în ce mai apropiată de realitățile occidentale, este însă aceea a unei mediu profund concurențial. Marile case de avocatură funcționează déjà pe principii corporatiste. Ele au strategii de imagine, marketing și PR, toate acestea în absența posibilității de a face publicitate serviciilor de avocatură. În aceste condiții, relația construită de avocat cu clienții săi rămâne principala modalitate de promovare a firmei.

Pe de altă parte, piața de training profesionist a cunoscut și în România o dezvoltare notabilă. Mai mult decât oricând, avocații au astăzi posibilitatea să apeleze la cursuri de dezvoltare personală.

Conferința Excelența în promovarea serviciilor de consultanță și avocatură oferă avocaților și consultanților ocazia de a întâlni specialiști din patru firme de top din piața de training și consultanță precum și traineri independenți cu experiență notabilă.

În cadrul conferinței organizată de Wolters Kluwer România, specialiști din cadrul Trendconsult, GetLeverage, Equatorian și TMI, vor vorbi avocaților despre promovarea și marketingul serviciilor de consultanță și avocatură (Marius Decuseară-Brandenburg – Trendconsult), negocierea contractelor de servicii (Sabin Gâlceavă – GetLeverage), managementul relației cu clientul (Dan Berțeanu – Equatorian) și time management (Octavian Pantiș – TMI).

shutterstock_125338145

Dna Ana-Maria Gavrilă, consultant de imagine și branding personal în B2B, va vorbi despre personal branding iar fondatoarea școlii de actorie InLight,  Dna. Alina Grigore va vorbi despre credibilitate și procesualitate emoțională în comunicarea cu clientul.

Evenimentul va avea loc vineri, 3 iunie 2016 în București, la Capital Plaza Hotel, începând cu ora 12:30.

Pentru mai multe detalii accesați acest LINK!

Share this Post