Monitorul Oficial nr. 859/19.12.2012

Wkro/ December 19, 2012/ Monitorul Oficial

Guvernul
. Metodologie privind modul de calcul al sumelor pentru care se aplica decertificarea definitiva si deducerea procentuala definitiva din declaratiile de cheltuieli care se transmit Comisiei Europene, pentru perioada de programare 2007-2013, aferente contractelor de achizitie publica pentru care procedurile de atribuire au fost lansate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, denumit in continuare SEAP, inainte de data de 1 octombrie 2011 de catre autoritatile contractante, finantate din axa prioritara 1 ”Modernizarea si dezvoltarea axelor prioritare TEN-T in scopul dezvoltarii unui sistem durabil de transport si integrarii acestuia in retelele de transport ale UE” – beneficiari Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania – S.A., denumita in continuare CNADNR – S.A., si Compania Nationala de Cai Ferate ”CFR” – S.A., denumita in continuare CNCF ”CFR” – S.A., axa prioritara 2 ”Modernizarea si dezvoltarea infrastructurii nationale de transport in scopul dezvoltarii unui sistem national durabil de transport” – beneficiar CNCF ”CFR”- S.A. si axa prioritara 3 ”Modernizarea sectorului de transport in scopul imbunatatirii protectiei mediului, a sanatatii umane si a sigurantei pasagerilor” – beneficiar CNCF ”CFR” – S.A. ale Programului operational sectorial Transport

Guvernul
1200. Hotarire privind aplicarea corectiilor financiare solicitate de Comisia Europeana asupra cheltuielilor finantate din Programul operational sectorial Transport

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale
2850. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 al Societatii Comerciale F.A. CUGIR – S.A., filiala a Companiei Nationale ROMARM – S.A.

Guvernul
1199. Hotarire privind schimbarea titularului dreptului de administrare a unui imobil

Ministerul Finantelor Publice
1689. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 al Societatii Comerciale F.A. CUGIR – S.A., filiala a Companiei Nationale ROMARM – S.A.

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale
2874. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 al Societatii Comerciale ”Uzina Mecanica” Plopeni – S.A., filiala a Companiei Nationale ROMARM – S.A.

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri
2456. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 al Societatii Comerciale ”Uzina Mecanica” Plopeni – S.A., filiala a Companiei Nationale ROMARM – S.A.

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri
2647. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Utilaj Petrolier – IPCUP Ploiesti, aflat sub autoritatea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri
2468. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 al Societatii Comerciale F.A. CUGIR – S.A., filiala a Companiei Nationale ROMARM – S.A.

Ministerul Finantelor Publice
1686. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 al Societatii Comerciale ”Uzina Mecanica” Plopeni – S.A., filiala a Companiei Nationale ROMARM – S.A.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.