Admitere masterat 2012 la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti

Wkro/ September 3, 2012/ Stiri

Universitatea Bucuresti, Facultatea de DreptAstazi au inceput inscrierile pentru admiterea la programele de master in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti. Studiile de master se organizeaza la forma de invatamant cu frecventa si au durata de doua semestre.

Programele de studii universitare de masterat sunt: Dreptul afacerilor, Cariera judiciara, Drept privat, Dreptul muncii, relatii de munca si industriale, Institutii si proceduri de drept public, Drept si politici publice, Drept international public, Dreptul Uniunii Europene, Stiinte penale, Drept fiscal, Master professional de drept European si international al afacerilor (lb. franceza).

Inscrierile au loc in perioada 3-10 septembrie la Secretariatul Facultatii de Drept, iar concursul de admitere se va desfasura in 17 septembrie 2012, incepand cu ora 8.00, pe baza unui examen tip grila.

Pentru anul universitar 2012/2013, sunt scoase la concurs un numar de 240 locuri finantate de la bugetul de stat si 310 locuri cu taxa.

Mai multe detalii aici.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.