Castigatorii concursului “Experienta Sintact”

Wkro/ November 15, 2012/ Concursuri

A venit momentul mult asteptat! Anuntarea castigatorilor concursului “Experienta Sintact”. In urma tragerii la sorti efectuata de presedintele comisiei, Dan Stoica – CEO Wolters Kluwer Romania, iata care sunt castigatorii:

Castigatori concurs Experienta Sintact

Marius Irinel Bacescu-Agape a castigat Premiul III, constand intr-un pachet cu 5 carti publicate de Wolters Kluwer Romania, la alegere din lista disponibila pe site-ul www.wolterskluwer.ro.

Paula Ionescu a castigat Premiul II, constand intr-un abonament pe 1 an la una dintre revistele publicate de Wolters Kluwer, la alegere.

Laura-Leda Panaiot a castigat Premiul I, adica un abonament pe un an la cele patru reviste publicate de Wolters Kluwer Romania (Pandectele Romane, Revista Romana de Drept al Afacerilor, Revista Romana de Dreptul Muncii, Revista Romana de Drept European).

Castigatoarea Marelui Premiu este Daniela Gavrila, care va primi din partea Wolters Kluwer Romania Noul iPad APPLE 16GB cu Wi-Fi, Dual Core A5X, 9.7″.

Daniela Gavrila - castigator concurs

Toti participantii la concurs vor primi premiul de participare, constand intr-o carte publicata de Wolters Kluwer Romania, la alegere din lista disponibila pe site-ul www.wolterskluwer.ro.

Va multumim pentru participarea intr-un numar atat de mare si va mai asteptam!

 

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.