Concursul s-a incheiat!

Wkro/ October 1, 2012/ Concursuri

UPDATE:

Concursul nostru s-a incheiat! Va multumim pentru participarea intr-un numar atat de mare si va mai asteptam! Castigatorii vor fi anuntati in data de 15 noiembrie.

———————————————————-

CLUBUL EXPERTILOR SINTACT TE PREMIAZA!

Demonstreaza experienta ta de utilizator Sintact si poti castiga un iPad!

Exclusiv pentru utilizatorii Sintact

Alatura-te celor care impartasesc experienta lor de utilizatori Sintact si poti castiga numeroase premii in carti si reviste publicate de Editura Wolters Kluwer, precum si Noul iPad. In plus, fiecare participant la concursul Experienta Sintact va primi gratuit o carte publicata de Wolters Kluwer, la alegere din lista disponibila pe site-ul www.wolterskluwer.ro.

Ce trebuie sa faci pentru a fi unul dintre castigatori?

Scrie-ne astazi despre modul in care te ajuta tehnologia Sintact sa iti servesti clientii, cum iti usureaza munca sau cum folosesti Sintact in activitatea ta profesionala si poti castiga unul dintre premiile concursului. Textul trebuie sa contina aproximativ 400 cuvinte. Trimite-ne povestea ta la adresa de email concurs@sintact.ro impreuna cu numele, profesia si numarul de telefon unde te putem contacta. Nu uita sa folosesti aspecte concrete, masurabile, despre modul in care Sintact te ajuta in activitatea profesionala!

Ce se intampla dupa concurs?

Un juriu format din experti ai companiei noastre va selecta cele mai practice mesaje primite de la utilizatorii Sintact in perioada concursului. Autorii vor fi invitati sa faca parte din Clubul Expertilor Sintact. Membrii Clubului beneficiaza de oferte speciale si invitatii la evenimentele organizate de Wolters Kluwer.

 

Apasa aici pentru detalii despre premii si despre concurs!

Apasa aici pentru a citi regulamentul concursului!

Apasa aici pentru a vedea lista carților.

 

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.