Conferinta Dreptul societar in Romania si Uniunea Europeana, editia a V-a

Wkro/ February 13, 2015/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

RRDA-2015Wolters Kluwer Romania participa, in calitate de partener, la Conferinta Dreptul societar in Romania si Uniunea Europeana editia a V-a, organizata de Institutul de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu” – CSDE – Centrul de Studii de Drept European si ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene, ce va avea loc in data de 8 octombrie 2015.

Materialele conferintei vor fi publicate intr-un dosar special RRDA – Revista Romana de Drept al Afacerilor, revista editata de Wolters Kluwer Romania.

Conferinta se doreste a fi un forum de analiza a normelor juridice aplicabile in dreptul societar din Romania, in dreptul comparat si in Uniunea Europeana reliefand impactul modificarilor propunerilor si modificarilor recente. In cadrul conferintei participantii vor putea interactiona pe tema conferintei ridicand probleme practice.

Lucrarile inscrise pana in data de 1 septembrie 2015 si acceptate de comitetul stiintific pana in data de 15 septembrie 2015 vor fi publicate in Revista Romana de Drept al Afacerilor. Lucrarile in extenso vor fi trimise in format electronic pe adresa de e-mail a conferintei, pana la data de 20 septembrie 2015. Lucrarea trebuie sa fie conceputa intr-o forma originala, sa nu fi fost publicata sau prezentata anterior la alte evenimente si sa respecte integral conditiile de forma solicitate.

Consiliul stiintific si organizatoric al conferintei:
Prof. univ. dr. Gheorghe Piperea, Universitatea din Bucuresti
Prof. univ. dr. Lucian Bercea, Universitatea de Vest Timisoara
Prof. univ. dr. Radu Catana, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca
Lector univ. dr. Manole Ciprian Popa, Universitatea din Bucuresti
Prof. univ. dr. Mihai Sandru, coordonator CSDE
Dr. Andrei Savescu

Pentru actualizari ale anuntului urmariti pagina evenimentului, aici >>

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.