Fluxuri financiare conform Noului Cod Fiscal pe www.idrept.ro

Admin/ February 2, 2016/ LexForce, Noutati, solutii juridice, Stiri, Uncategorized

Un pachet conținând 15 fluxuri financiare este disponibil, de la 1 februarie 2016, pe site-ul www.idrept.ro. Acestea cuprind diagrame realizate în conformitate cu Noul Cod Fiscal și normele lui de aplicare. Astfel, puteți vedea reprezentate grafic teme precum „Impozitul și taxa pe teren, persoane juridice”, “Constituirea rezervei legale”, “Taxarea inversă la vânzarea clădirilor și terenurilor”, “Deducerile personale din impozite pe salarii”, “Tratament fiscal în situația reducerii cotei de TVA” și “Documentația necesară deducerii de TVA”.
fluxuri-financiare-615px

Noile fluxuri financiare fac trimiterea și către secțiunea “Modele” a site-ului www.idrept.ro. În acest fel, puteți accesa modele concepute potrivit Noului Cod Fiscal și normelor lui de aplicare, cum ar fi “Declarația fiscală pentru stabilirea impozitului pe teren în cazul persoanei juridice” și “Demisia fără preaviz”.

Diagramele Wolters Kluwer România reprezintă diagrame interactive, care arată pas cu pas parcursul procedurilor legislative, așa cum reiese din legislația relevantă domeniului ales. Totodată, aceste reprezentări grafice oferă și posibile scenarii de lucru, precum și lista actelor normative asociate cu fiecare etapă a procedurii, sub formă de sfaturi practice. Astfel, aceste fluxuri reprezintă un instrument de lucru foarte util pentru contabili, avocați și juriști, experți financiari.

fluxuri-financiare-02-615px

 

Share this Post