Știi în orice moment cu cine faci afaceri?

Portalul de documentare juridică Sintact.ro are un nou modul prin care poate fi căutat istoricul judiciar și financiar al societăților comerciale din România. Căutarea situației judiciare a oricărei părți dintr-un proces existent pe portalul instanțelor naționale este, astfel, foarte facilă cu ajutorul noului instrument online. De asemenea, verificarea și monitorizarea oricărei societăți comerciale: ai informații complete, în timp real.

Cum te ajută Istoricul Judiciar și Financiar?

Când intri în contact cu posibili parteneri sau asociați sau ai noi furnizori, ori vrei să începi o afacere, decizia ta este influențată de credibilitatea noului contact. Când prospectezi piețe noi și evoluezi într-un mediu concurențial, reacțiile tale trebuie să fie rapide. Portalul Sintact.ro, prin noul modul Istoric Judiciar și Financiar, îți oferă sprijinul de care ai nevoie: o imagine completă asupra istoricului judiciar  și financiar al societăților comerciale din România.

Știi în ce dosare este parte un eventual partener, dacă este în insolvență sau s-a depus o cerere de intrare în insolvență, vizualizezi rezultatele financiare și indicatorii de rentabilitate, solvabilitate și lichiditate. Poți monitoriza istoricul judiciar cu ajutorul notificărilor primite pe e-mail pentru până la 600 de societăți din România, în varianta standard. 

Noul instrument este, așadar, foarte util avocaților, consilierilor juridici, notarilor, executorilor judecătorești, asociaților și managerilor de companii, experților în achiziții, dar și tuturor celor interesați de modalitatea facilă și rapidă de căutare a istoricului judiciar și financiar al unei societăți comerciale.

Vreau demo gratuit

3 motive pentru care să alegi Istoricul Judiciar

   Afli în timp real Istoricul Judiciar al societăților comerciale din România prin soluția expert de Monitorizare părți și Monitorizare dosare.

   Ai libertatea și confidențialitatea de a verifica dacă o societate parteneră sau potențial parteneră are depusă o cerere de intrare în insolvență sau dacă este deja în insolvență și apar notificări în BPI (Buletinul Procedurilor de Insolvență), cu ajutorul modulului de Insolvență și Pre-insolvență. 

   În completarea informațiilor judiciare, pentru o imagine completă a societăților comerciale din România, am dezvoltat soluția de Analiză Financiară care îți permite, fără a limita numărul de interogări, să obții o radiografie completă a evoluției financiare a companiilor, cota lor de piață, indicatori de lichiditate / solvabilitate / profitabilitate sau risc de intrare în insolvență. Toate aceste informații îți sunt prezentate într-o formă grafică extrem de intuitivă, pentru a facilita procesul de analiză rapidă.

Istoricul Judiciar și financiar al firmelor din România este acum disponibil în platforma juridică Sintact.ro!

Se poate verifica dacă o persoană juridică are convocări sau alte evenimente notificate în Buletinul Procedurilor de Insolvență.

Vreau demo gratuit

•  Părți în dosar
•  Instanță dosar
•  Soluție
•  Număr hotărâre
•  Istoric termene
•  Următorul termen 

Cu posibilitate nelimitată de căutare: cauți în timp real dacă o persoană juridică este implicată în vreun proces și ești la curent cu evoluția dosarelor partenerilor tăi. 

Beneficiezi de o arie de alertare pentru firme monitorizate:

   Se pot adăuga oricând firme noi (manual);
   Se pot adăuga firme prin import de fișiere .xls la cerere, în baza unei oferte personalizate;
   Se pot descărca rapoarte .xls cu rezultatele căutării, conținând următorii parametri:

Monitorizare  părți



Aceasta aduce alerte pentru utilizator în ceea ce privește faptul că pe rolul unei instanțe judecătorești s-a depus o cerere de deschidere a procedurii insolvenței și pentru identificarea potentialelor litigii legate de intrarea în insolvență/faliment a unui client, furnizor, partener de afaceri. 

Cu un singur click, găsești o radiografie completă, prezentată concis, sub formă de grafice și tabele clare, ușor de interpretat.

Primești datele actualizate despre partenerii tăi de afaceri în timp real și urmărești modificările fiscale pentru facturare.
 
Ai 20 de indicatori cheie pentru Lichiditate, Solvabilitate, Profitabilitate și Risc.

 

Nou! Indicatorii sunt prezentanți în varianta comparativă cu media sectorială. Mai mult, poți să compari rezultatele unei societăți comerciale cu rezultatele altor 3 companii, pe care ai liberatea să le alegi.   

Nu ai limitări la numărul de societăți pe care vrei să le verifici. 

Noul instrument  este indispensabil societăților comerciale care doresc să își monitorizeze clienții (îndeosebi departamentelor juridic, financiar și de achiziții), partenerii de afaceri, furnziorii și pentru profesioniștii din domeniul juridic.

Modulul nou Istoric Judiciar și Financiar cuprinde 5 submodule:

1

•  Entitate identificată în dosar
•  Calitate procesuală entitate
•  Număr dosar
•  Materie dosar (ECRIS)
•  Obiect dosar (ECRIS)
•  Stadiu procesual 

2

Monitorizare  dosare



Cu posibilitate nelimitată de căutare. Cauți în timp real un dosar de instanță și primești notificări pe e-mail (adresa aleasă de tine) de 2 ori pe zi.  

3

Monitorizare insolvență



4

Monitorizare pre-insolvență



5

Analiză financiară



Mai mult, ai acces la actele publicate în Monitorul Oficial Partea a IV-a, direct din Analiza financiară 

În momentul în care analizezi datele financiare ale unei companii în modulul Analiza financiară, ai posibilitatea, printr-un singur click, să vizualizezi toate documentele publicate în M. Of. în care societatea analizată apare.

Funcționalitate avansată

Verificare status activ/inactiv fiscal pentru compania analizată cu doar un click.

Update

Ai acces direct la contestațiile depuse la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (C.N.S.C.). 

Funcționalitate nouă: Raportul CIP (Centrala Incidentelor de Plăți)

Raportul CIP vine în completarea informațiilor disponibile în platforma legislativă Sintact.ro și te ajută să îți cunoști mai bine partenerii de afaceri (clienți, furnizori, concureți ș.a.). Acum poți ști cu cine faci afaceri.

Ce informații include un raport CIP: lista incidentelor de plată și datele acestor incidente în format tabelar ușor de analizat. Tabelul incidentelor de plată conține detalii privind data refuzului, tipul acestuia, seria și numărul instrumentului de plată, descrierea motivului de refuz.

Vreau demo gratuitVreau demo gratuit

Registrul Național de Publicitate Mobiliară RNPM (AEGRM)

Registrul Național de Publicitate Mobiliară asigură publicitatea ipotecilor mobiliare şi stabiliește ranguri de prioritate asupra bunului ipotecat. Consultarea Registrului oferă creditorilor date exacte prin care pot evalua riscul unei tranzacţii ce urmează a fi încheiată cu un debitor.

Informațiile din RNPM pot fi acum accesate direct în platforma de documentare juridică Sintact.ro, prin intermediul modulului Istoric Judiciar și Financiar.

Vezi cum arată modulul Analiza Financiară

Mărci și desene/modele OSIM

Cu ajutorul noului modul:

I.   Verifici disponbilitatea unei mărci sau a unui desen prin căutare după cuvinte cheie. Afli cine este titularul, când a fost înregistrată, când expiră și multe altele.

II.    Descoperi ce mărci și desene are înregistrate la OSIM un titular. Depozitele existente sunt afișate în ordine descrescătoare a datei de înregistrare. Depozitele expirate sunt marcate cu roșu, depozitele care urmează să expire în anul curent sunt marcate cu galben.

Vezi cum arată modulul Analiza Financiară

Știi în orice moment cu cine faci afaceri?

Istoric Judiciar și Financiar

Istoric Judiciar și Financiar

Știi în orice moment cu cine faci afaceri?

Completează cu datele tale și te contactăm în cel mai scurt timp

Completează cu datele tale pentru demo gratuit

Urmărește Wolters Kluwer

© 2022 Wolters Kluwer România. Toate drepturile rezervate

sintact.ro@wolterskluwer.ro

sintact.ro@wolterskluwer.ro

» Cumpără rapid și simplu din magazinul onlineCumpără rapid și simplu din magazinul online