LAWrelai și #LegalShapers, câștigători în marea finală GLH2019 de la New York

alexandra.caras/ May 8, 2019/ Articole/ 0 comments

În luna februarie, a avut loc la București și, simultan, în alte 20 de țări, o nouă ediție a celui mai mare hackathon pe teme juridice din lume, Global Legal Hackathon.

Evenimentul a reunit dezvoltatori de software, profesioniști din industria juridică, antreprenori și studenți, în încercarea de a găsi soluții care să asigure viitorul domeniului legal în era tehnologiilor inovatoare.

Proiectul câștigător al ediției locale a fost chatbotul creat de echipa #LegalShapers, care oferă consultanță juridică pentru iubitorii de călătorii prin lumea largă. Finala globală a avut loc la New York, unde românii de la #LegalShapers au concurat cu alte idei inovatoare în materie de tehnologie juridică ale unor concurenți de elită, din țări ca SUA, Hong Kong, China, Italia sau Germania. LAWrelai a luat premiul cel mare pentru a fi primul consultant juridic de călătorie, ușor accesibil prin Facebook Messenger App.

Wolters Kluwer a susținut activ Global Legal Hackaton, în calitate de sponsor global și ca partener principal pe plan local, prin filiala din România, care a avut inclusiv doi membri prezenți ca mentori de echipă pe parcursul celor 3 zile de hackathon de la București.

Share this Post

Leave a Comment