MEDICINA SI DREPTUL, un dialog necesar

wkro/ februarie 14, 2013/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

dreptul sanatatiiSocietatea de avocati STOICA & ASOCIATII si Editura Wolters Kluwer Romania sunt onorate sa anunte lansarea editiei electronice (eBook) a cartii:

Dreptul sanatatii. Frontul comun al medicului si al juristului scrisa de Prof. univ. dr. Ion Turcu.

Aceasta lucrare inedita din doctrina dreptului romanesc, care abordeaza cu deosebita acribie stiintifica, din perspectiva specialistului in drept, problemele curente cu care se confrunta medicul in activitatea sa profesionala, ofera un bun prilej pentru dialog intre medici si juristi.

Lansarea de carte va fi urmata de o dezbatere pe subiecte de actualitate juridica si medicala, precum incheierea contractului de sanatate, obligatiile si raspunderea profesionala (malpraxis), aspecte legate de bioetica. La dezbatere vor participa personalitati ale lumii juridice si medicale.

Evenimentul va avea loc miercuri, 20 februarie 2013 la Clubul Academicienilor din cadrul Academiei Romane.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.