NOU! Revista Română de Arbitraj în baza Sintact

alexandra.caras/ February 26, 2019/ Articole

Revista Română de Arbitraj este unica publicație destinată arbitrajului național și internațional din România cu o tradiție de 10 ani și o apariție trimestrială.

Din 2019, Revista Română de Arbitraj se bucură de sprijinul unui nou editor de talie internațională, WOLTERS KLUWER ROMÂNIA, care va asigura apariția publicației în format electronic atât în BAZA SINTACT, cât și în format tradițional, tipărit sub coordonarea unei noi echipe redacționale, având ca redactor-șef pe Dr. Cristina Alexe, FCIArb.

REVISTA ROMÂNĂ DE ARBITRAJ conține materiale în limba română și engleză care acoperă domeniile: arbitraj național, arbitraj internațional (comercial și de investiții), jurisdicția auxiliară arbitrajului, jurisprudența instanțelor române și străine în procedurile acțiunilor în anulare și a recunoașterii și executării hotărârilor arbitrale. Totodată, se abordează chestiuni de drept internațional privat, drept internațional public, dar și de drept substanțial sau procedural pentru domeniile care au găsit o interpretare jurisprudențială demnă de semnalat în fața tribunalelor arbitrale în raport cu instanțele naționale. Se vor prezenta noutățile din zona arbitrajului internațional, cronici de carte și ale revistelor internaționale de arbitraj, precum și realizările echipelor românești la concursurile internaționale de procese simulate.

RUBRICILE REVISTEI ROMÂNE de Arbitraj se adresează tuturor participanților: avocați, consilieri juridici, arbitri, cadre didactice, experți, consultanți fiscali, tineri cercetători din România și din întreaga lume.

Toți acești utilizatori ai arbitrajului vor avea șansa unui conținut de calitate, divers, însă extrem de aplicat și care va putea fi folosit concret în susținerile părților sau corpul hotărârilor arbitrale, în procedurile interne și internaționale, în sprijinul promovării arbitrajului național și internațional ce implică România.

Share this Post