Premierea castigatorilor la Wolters Kluwer Romania

Wkro/ November 26, 2012/ Concursuri

Anuntam intr-un articol anterior castigatorii concursului “Experienta Sintact“. Iata ca a venit si momentul premierii acestora! Si nu a fost  o simpla premiere, ci un moment de bucurie. Cele doua castigatoare care s-au putut prezenta astazi la sediul nostru, Laura-Leda Panaiot si Daniela Gavrila, ne-au impartasit cateva impresii despre utilizarea Sintact, dar si faptul ca si-au dorit tocmai premiul pe care l-au castigat. Se pare ca l-au dorit atat de mult, incat a ajuns la ele.

Mai mult de atat, doamna Daniela Gavrila isi serbeaza astazi ziua de nastere, motiv pentru care bucuria noastra in a fi ales aceasta zi pentru premiere a fost cu atat mai mare. Ii uram cu aceasta ocazie un calduros La multi ani!

Daniela Gavrila a primit Noul iPad APPLE 16GB cu Wi-Fi, Dual Core A5X, 9.7″.

marele premiu - Daniela Gavrila

Laura-Leda Panaiot a primit un abonament pe un an la cele patru reviste publicate de Wolters Kluwer Romania (Pandectele Romane, Revista Romana de Drept al Afacerilor, Revista Romana de Dreptul Muncii, Revista Romana de Drept European).

premiul 1, Laura-Leda Panaiot

iPAD - premiu concurs Experienta Sintact

Castigatoare concurs Experienta Sintact

Va multumim inca o data pentru participare si va mai asteptam cu alte surprize!

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.