Prima editie a Conferintei Revistei Romane de Dreptul Muncii, dedicata controverselor privind raspunderea disciplinara, raspunderea patrimoniala si concedierea angajatului
PRIMA EDIȚIE a Conferinței Revistei Române de Dreptul Muncii
va aborda cele mai noi tendințe din practică privind trei teme de maximă importanță pentru practicienii domeniului, răspunderea disciplinară, răspunderea patrimonială și concedierea angajatului. Controversele juridice pe care le ridică aceste teme, dar și alte probleme izvorâte din relațiile de muncă angajat – angajator, vor fi dezbătute de cei mai buni specialiști ai dreptului muncii.
SPAȚIU DE DIALOG. Revista Română de Dreptul Muncii, sub licența Wolters Kluwer România și în parteneriat cu Uniunea Națională a Experților în Legislația Muncii, organizează începînd cu acest an, în luna octombrie, Conferința Revistei Române de Dreptul Muncii. Toți cei interesați de dreptul muncii, magistrați, avocați, consilieri juridici, experți în legislația muncii, dar și angajatori și angajați vor găsi, astfel, un spațiu de dialog, în care problemele întâlnite în practică sunt analizate detaliat și soluțiile reieșite pot chiar să conțină propuneri de lege ferenda. Opiniile exprimate în cadrul Conferinței, atât teoretice, cât și pe baza jurisprudenței actuale a domeniului, sunt cu atât mai valoroase cu cât vin de la personalități marcante, precum prof. univ. dr. Alexandru Țiclea, avocat și președinte de onoare al Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii.
TEME DE INTERES MAJOR. Ediția din acest an a Conferinței care va avea loc vineri, 14 octombrie 2016, între orele 13:00- 19:30 la Capital Plaza Hotel, este dedicată unor teme care suscită serioase dispute teoretice și jurisprudențiale în dreptul mediului, răspunderea disciplinară, răspunderea patrimonială și concedierea. Membrii colegiului redacției Revistei Române de Dreptul Muncii, vor modera discuțiile pe aceste teme majore, invitînd participanții la exprimarea observațiilor pe care le au asupra acestora, din activitatea lor profesională. Așadar, vor încerca să ofere răspunsuri cât mai aprofundate asupra tematicii reputații profesori universitari Alexandru Ţiclea, Traian Ștefănescu, Nicolae Voiculescu, Magda Volonciu, Raluca Dimitriu precum și Corneliu Benţe – preşedinte Uniunea Naţională a Experţilor în Legislaţia Muncii, conf. univ. dr. Laura Georgescu – avocat, membru de onoare al Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii, conf. univ. dr. Ana Ștefănescu – membru de onoare al Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii și judecător Amelia Farmathy, de la Curtea de Apel București.
Dacă doriți să participați la acest eveniment, vă puteți înscrie facând CLICK pe imaginea de jos!