Obține maximum din documentarea juridică – Sintact.ro

Tutoriale Video

După inițializarea Aplicației, se deschide Pagina de bun-venit, de unde se începe utilizarea aplicației.

În partea superioară a paginii, sunt disponibile informații despre ultima actualizare, precum și despre cele mai noi acte finalizate.

În partea centrală a paginii, sunt disponibile câmpul de căutare cu text complet și un link pentru căutare avansată.

Lângă câmpul de căutare cu text complet, este afișată data de referință – implicit, ziua în care Utilizatorul folosește aplicația. După ce dați click pe dată, se afișează calendarul, care permite schimbarea datei cu o alta.

Modificarea datei de referință face posibil ca, în aplicație, să fie afișate documentele valabile, ieșite din vigoare și neintrate în vigoare, precum și informații privind valabilitatea acestora la data selectată.

După modificarea datei de referință, în partea superioară a paginii, lângă câmpul de căutare cu text complet, se afișează data selectată. Utilizatorul o poate schimba în orice moment, în același mod în care a făcut-o pe pagina de bun-venit.

În partea stângă a casetei, se poate ajunge la informațiile și funcțiile disponibile în Aplicație (în funcție de abonament): Index tematic, Calendar legislativ, Publicații pe ani, Resurse, Servietă, Istoric, Alerte și Calendar de întâlniri.

Cu ajutorul pictogramei  vizibile întotdeauna în colțul din stânga al ferestrei, Utilizatorul poate reveni la pagina de bun-venit, de oriunde s-ar afla în cadrul aplicației.

Link-ul Pune o întrebare duce la formularul de contact pentru orice sugestii sau întebări.

Link-ul Serviciul de conectare vă duce la lista de produse Wolters Kluwer, la care are acces Utilizatorul.

Pictograma aflată în partea opusă, , deschide meniul cu preferințele profilului de Utilizator, pagina de asistență și opțiunea de conectare. În Preferințe, utilizatorul poate selecta între altele opțiunea cu ajutorul căreia toate link-urile din Aplicație vor fi deschise într-o nouă pagină a browser-ului. Pictograma cu semnul întrebării, care se află lângă aceasta, , inițializează un scurt ghid de prezentare a aplicației.

Mai jos, se află zona Servietă și mai jos butonul Ajutor.👉🏽 Manual de utilizare
Descarcă

Programează training individual sau pentru toată echipa  la sediul Wolters Kluwer România cel mai apropiat de tine: București | Brașov | Cluj

Update în modulul Analiza Financiară: acum, ai acces direct la contestațiile depuse la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (C.N.S.C.).