Funcția de calendar legislativ vă furnizează informații despre acele schimbări legislative survenite la data (sau aflate într-un interval de timp) definit(ă) de utilizator. Puteți deschide calendarul cu pictograma „Calendar”,  în meniul din stânga.

Acest meniu este mereu vizibil în ecranul de pornire, iar în orice alt ecran puteți accesa acest meniu deplasând mouse-ul spre marginea stângă a ecranului sau dând click pe pictograma cu casă în colțul stâng de sus, în funcție de preferințele setate de dvs. în meniul din dreapta sus. Calendarul legislativ este setat în mod automat pe „Astăzi”. Aceasta înseamnă că se văd actele care intră sau ies în/din vigoare sau sunt modificate în ziua respectivă. Puteți, însă,  selecta și o altă zi sau un interval de timp. Pentru a modifica intervalul, folosiți meniul de sus, în dreapta ecranului calendarului legislativ. Cu săgețile stânga și dreapta puteți selecta orice altă dată doriţi. Dați click pe săgeată în jos lângă data afișată („Astăzi”, sau o altă dată/alt interval) și se deschide un meniu în care puteți alege orice dată din calendar sau orice intervale doriţi.

Pe panoul din stânga vedeți sus tipurile de evenimente din care puteți alege (intrare în vigoare, ieșire, modificare), iar pe același panou puteți filtra actele găsite.