Forumul Medierii 2013 – Medierea, ingredientul afacerilor eficiente

Wkro/ April 25, 2013/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

mediereWolters Kluwer Romania este prezent in calitate de partener la prima editie a Forumului Medierii -“Medierea, ingredientul afacerilor eficiente” organizat de LEGAL MAGAZIN, portalul Clubmediatori.ro si BusinessMark in data de 25 Aprilie 2013 la hotelul Novotel din Bucuresti, in sala Paris Rive Gauche.

Forumul are in vedere promovarea medierii in randul mediului de afaceri si constientizarea avantajelor acestei institutii pentru o afacere eficienta.

In cadrul evenimentului, oficiali ai actualului Executiv, cei mai importanti reprezentanti ai profesiei de mediator, lideri ai asociatiilor reprezentative ale mediului de business, oameni de afaceri, bancheri sau reprezentanti ai institutiilor de invatamant superior, care au programe educationale dedicate mediatorilor vin sa prezinte si sa analizeze cele mai eficiente cai prin care medierea poate ajuta mediul de afaceri.

Agenda evenimentului
09:00 – 09:30 Inregistrarea participantilor si welcome coffee
09:30 – 09:45 Deschiderea oficiala a conferintei
09:45 – 11:30 Sesiunea I – 2013, anul medierii?
Cum arata cadrul legal dupa modificarile Legii medierii in 2012
– Ce stie si ce nu stie mediul de afaceri despre mediere
– Cum s-a pregatit corpul profesional al mediatorilor pentru momentul 15 februarie
– Degrevarea instantelor si cum contribuie medierea la atingerea acestui obiectiv
– Cultura medierii in afaceri
– Promovare si educatie privind medierea
– Medierea transfrontaliera si impactul asupra mediului de afaceri

Vezi intreaga agenda a evenimentului aici >>

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.