Monitorul Oficial nr. 21/13.1.2014

Wkro/ January 13, 2014/ Monitorul Oficial

Comitetul Interministerial de Finantari, Garantii si Asigurari
. Norma ”Asigurarea pe termen scurt, in numele si in contul statului, a riscului de neplata la extern, riscuri nonpiata si riscuri temporar nonpiata (NI-ASR-07-V/0)”

Comitetul Interministerial de Finantari, Garantii si Asigurari
208. Hotarire pentru aprobarea Normei ”Asigurarea pe termen scurt, in numele si in contul statului, a riscului de neplata la extern, riscuri nonpiata si riscuri temporar nonpiata (NI-ASR-07-V/0)”

Ministerul Sanatatii
34. Ordin pentru modificarea Ordinului ministrului sanatatii, interimar, nr. 1.446/2009 privind infiintarea Comisiei Nationale de Etica si aprobarea componentei acesteia

Agentia Nationala pt Resurse Minerale
2. Ordin privind aprobarea unei licente de dare in administrare pentru explorare

Guvernul
1153. Hotarire privind actualizarea valorilor de inventar ale unor bunuri aflate in domeniul public al statului si in administrarea Administratiei Nationale ”Apele Romane” – Administratia Bazinala de Apa Arges – Vedea, aflata in coordonarea Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, prevazute in anexa nr. 12 la Hotararea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, ca urmare a reevaluarii

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.