Monitorul Oficial nr. 212/30.3.2015

Admin/ March 30, 2015/ Monitorul Oficial

Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania
. Actul – CUANTUMUL TOTAL al sumelor provenite din finantarile private ale partidelor politice in anul 2014, conform Legii nr. 334/2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale – Asociatia ”Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania”

Presedintele Romaniei
367. Decret privind eliberarea din functie a unui judecator

Presedintele Romaniei
368. Decret privind eliberarea din functie a unui procuror

Primul-Ministru
103. Decizie pentru eliberarea domnului Dragos Andrei din functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei Primului-Ministru

Primul-Ministru
104. Decizie privind acordarea calitatii de consilier onorific al prim-ministrului domnului Dragos Andrei

Primul-Ministru
105. Decizie privind desemnarea doamnei Ioana-Maria Petrescu, consilier de stat in cadrul Cancelariei Primului-Ministru, in calitate de presedinte al Consiliului pentru aplicarea politicii in domeniul ajutorului de stat

Ministerul Sanatatii
355. Ordin pentru completarea Ordinului ministrului sanatatii nr. 888/2014 privind aprobarea cuantumului tarifului pentru activitatile desfasurate de Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale in domeniul medicamentelor de uz uman

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
49. Ordin pentru modificarea Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 135/2014 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de Societatea Comerciala PRISMA SERV COMPANY – S.R.L.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
50. Ordin pentru modificarea Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 45/2014 privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de S.C. PROGAZ P&D – S.A. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 38/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. PROGAZ P&D – S.A.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
51. Ordin pentru modificarea Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 39/2014 privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de S.C. SALGAZ – S.A. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 39/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. SALGAZ – S.A.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
52. Ordin pentru modificarea Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 91/2014 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. TULCEA GAZ – S.A.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
53. Ordin pentru modificarea Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 98/2014 privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de S.C. WIROM GAS – S.A. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 44/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. WIROM GAS – S.A.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
54. Ordin pentru modificarea Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 136/2014 privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala TEHNOLOGICA RADION – S.R.L. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 30/2011 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de Societatea Comerciala TEHNOLOGICA RADION – S.R.L.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
55. Ordin privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de Societatea Comerciala INTERGAZ-EST – S.R.L.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
56. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala MEHEDINTI GAZ – S.A. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 32/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. MEHEDINTI GAZ – S.A.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
57. Ordin pentru modificarea Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 120/2014 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de Societatea Nationala de Gaze Naturale ”ROMGAZ” – S.A. Medias

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
58. Ordin privind stabilirea tarifului reglementat pentru prestarea serviciului de inmagazinare subterana a gazelor naturale de catre Societatea Nationala de Gaze Naturale ”ROMGAZ” – S.A. Medias

Share this Post