Monitorul Oficial nr. 278/16.4.2014

Wkro/ April 16, 2014/ Monitorul Oficial

Ministerul Finantelor Publice
15482. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2014 al Societatii de Tratament Balnear si Recuperare a Capacitatii de Munca ”T.B.R.C.M.” – S.A.

Biroul Electoral Central
1/H. Hotarire privind adoptarea Regulamentului de organizare si functionare a birourilor electorale constituite la alegerile partiale pentru Camera Deputatilor si Senat din data de 25 mai 2014

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
28. Ordin privind aprobarea Contractului-cadru dintre administratorul schemei de sprijin si platitorul de contributie pentru colectarea contributiei pentru cogenerarea de inalta eficienta si a Contractului-cadru dintre producatorul de energie electrica si termica in cogenerare de inalta eficienta si administratorul schemei de sprijin pentru plata bonusului/bonusului neacordat/cuantumului de regularizare a ante-supracompensarii si restituirea bonusului necuvenit/supracompensarii

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
412. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2014 al Societatii de Tratament Balnear si Recuperare a Capacitatii de Munca ”T.B.R.C.M.” – S.A.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.