Monitorul Oficial nr. 470/26.6.2014

Admin/ June 26, 2014/ Monitorul Oficial

Parlamentul
77. Lege pentru modificarea alin. (4) al art. 251 din Legea nr. 53/2003 – Codul muncii

Inalta Curte de Casatie si Justitie
5. Decizie [A] referitoare la solutia propusa chestiunii de drept ce face obiectul sesizarii: 1. aplicarea art. 5 din Codul penal situatiilor juridice nascute anterior publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, a Deciziei Curtii Constitutionale nr. 265/2014 se va realiza potrivit criteriului aprecierii pe institutii autonome; 2. aplicarea art. 5 din Codul penal situatiilor juridice nascute incepand cu data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, a Deciziei Curtii Constitutionale nr. 265/2014 se va realiza potrivit criteriului aprecierii globale, aceasta presupunand nevalorificarea caracterului autonom al infractiunii continuate in raport cu limitele de pedeapsa. Astfel, se va compara situatia juridica creata prin aplicarea exclusiv a dispozitiilor din legea veche (Codul penal anterior) cu cea creata prin aplicarea, de asemenea, exclusiva a dispozitiilor din legea noua (Codul penal in vigoare), cu precizarea ca, potrivit legii noi, termenul de comparatie il va constitui un concurs de infractiuni, iar nu o infractiune continuata, iar in urma acestei comparatii urmeaza a fi identificata legea penala mai favorabila

Primul-Ministru
222. Decizie privind acordarea calitatii de consilier onorific al prim-ministrului doamnei Haris Wajiha

Presedintele Romaniei
458. Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 112/2013 privind prorogarea unor termene prevazute la art. 2 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 116/2011 pentru aprobarea unor masuri cu privire la vanzarea unor pachete de actiuni detinute de Societatea Comerciala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice ”Electrica” – S.A. si pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 31/2004 privind unele masuri pentru derularea procesului de privatizare a Societatii Comerciale de Distributie a Gazelor Naturale ”Distrigaz Sud” – S.A. Bucuresti si a Societatii Comerciale de Distributie a Gazelor Naturale ”Distrigaz Nord” – S.A. Targu Mures, precum si a societatilor comerciale filiale de distributie si furnizare a energiei electrice, precum si a termenelor prevazute la alin. (2) si (4) ale art. 6 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 114/2005 privind unele masuri pentru derularea si finalizarea privatizarii societatilor comerciale filiale de distributie si furnizare a energiei electrice ”Electrica Moldova” – S.A. si ”Electrica Oltenia” – S.A.

Parlamentul
80. Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 112/2013 privind prorogarea unor termene prevazute la art. 2 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 116/2011 pentru aprobarea unor masuri cu privire la vanzarea unor pachete de actiuni detinute de Societatea Comerciala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice ”Electrica” – S.A. si pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 31/2004 privind unele masuri pentru derularea procesului de privatizare a Societatii Comerciale de Distributie a Gazelor Naturale ”Distrigaz Sud” – S.A. Bucuresti si a Societatii Comerciale de Distributie a Gazelor Naturale ”Distrigaz Nord” – S.A. Targu Mures, precum si a societatilor comerciale filiale de distributie si furnizare a energiei electrice, precum si a termenelor prevazute la alin. (2) si (4) ale art. 6 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 114/2005 privind unele masuri pentru derularea si finalizarea privatizarii societatilor comerciale filiale de distributie si furnizare a energiei electrice ”Electrica Moldova” – S.A. si ”Electrica Oltenia” – S.A.

Presedintele Romaniei
455. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea alin. (4) al art. 251 din Legea nr. 53/2003 – Codul muncii

Parlamentul
184. Lege privind organizarea si exercitarea profesiei de arhitect – Republicata

Presedintele Romaniei
454. Decret pentru promulgarea Legii privind modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 84/2003 pentru infiintarea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania – S.A. prin reorganizarea Regiei Autonome ”Administratia Nationala a Drumurilor din Romania”

Parlamentul
76. Lege privind modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 84/2003 pentru infiintarea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania – S.A. prin reorganizarea Regiei Autonome ”Administratia Nationala a Drumurilor din Romania”

Share this Post