Monitorul Oficial nr. 547/29.8.2013

Wkro/ August 29, 2013/ Monitorul Oficial

Guvernul
620. Hotarire privind modificarea anexei nr. 1 la Hotararea Guvernului nr. 1.638/2004 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivelor de investitii ”Varianta ocolitoare a orasului Bacau, pe DN 2 – etapa I”, ”Varianta ocolitoare a orasului Brasov, pe DN 1”, ”Varianta ocolitoare a orasului Medias, pe DN 14”, ”Varianta ocolitoare a orasului Reghin, pe DN 16 si DN 15” si ”Varianta ocolitoare a orasului Targu Mures, pe DN 13 si DN 15”, precum si declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata care constituie coridorul de expropriere al lucrarii de utilitate publica ”Varianta de ocolire Bacau”

Presedintele Romaniei
736. Decret privind conferirea Ordinului Virtutea Militara in grad de Ofiter

Presedintele Romaniei
737. Decret privind conferirea Ordinului Virtutea Militara in grad de Ofiter

Guvernul
618. Hotarire privind darea in administrarea Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine a unor terenuri in suprafata totala de 18.521 mp, aflate in domeniul public al statului, din administrarea Ministerului Educatiei Nationale – Universitatea din Craiova, in vederea finalizarii de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania – S.A. a obiectivului de investitie ”Varianta de ocolire a municipiului Caracal”

Guvernul
619. Hotarire privind transmiterea unui sector de drum national din domeniul public al statului si din administrarea Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine in domeniul public al judetului Mures si in administrarea Consiliului Local al Orasului Sovata, precum si declasarea acestuia din categoria drumurilor de interes national si incadrarea acestuia in categoria drumurilor de interes judetean

Consiliul Superior al Magistraturii
830. Hotarire pentru aprobarea desfasurarii concursului privind numirea in functie a unor inspectori judiciari, precum si pentru aprobarea tematicii si bibliografiei

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.