Monitorul Oficial nr. 568/27.7.2016

Admin/ July 27, 2016/ Monitorul Oficial

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale
859. Ordin pentru modificarea anexei la Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 285/2016 privind aprobarea schemei de ajutor de minimis ”Sprijin pentru servicii de consultanta in vederea implementarii proiectelor de investitii, inclusiv in sectorul pomicol, pentru procesarea si marketingul produselor agricole in vederea obtinerii de produse neagricole si a produselor din sectorul pomicol”, derulate prin schema de ajutor de stat ”Stimularea dezvoltarii regionale prin realizarea de investitii, inclusiv in sectorul pomicol, pentru procesarea si marketingul produselor agricole in vederea obtinerii de produse neagricole”, aferenta Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020”

Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala
282. Ordin privind aprobarea Ghidului solicitantului, aferent axei prioritare 2 – Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC) pentru o economie digitala competitiva a Programului operational Competitivitate 2014-2020, actiunea 2.3.1 – apel 1 ”Consolidarea si asigurarea interoperabilitatii sistemelor informatice dedicate serviciilor de e-guvernare tip 2.0 centrate pe evenimente din viata cetatenilor si intreprinderilor, dezvoltarea cloud computing guvernamental si a comunicarii media sociale, a Open Data si Big Data – Sectiunea Big Data”

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale
857. Ordin privind aprobarea schemei de ajutor de stat ”Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite”

Share this Post