Monitorul Oficial nr. 575/31.7.2015

Admin/ July 31, 2015/ Monitorul Oficial

Monitorul Oficial
. Rectificare in cuprinsul Regulamentului Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 8/2015 privind agentii pentru servicii de investitii financiare, agentii delegati si pentru modificarea si completarea Regulamentului nr. 32/2006 privind serviciile de investitii financiare, aprobat prin Ordinul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare nr. 121/2006, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 465 din 29 iunie 2015

Curtea de Apel Ploiesti
1571. Decizie privind pronuntarea asupra recursului declarat de reclamanta Moise Elena Daniela, cu domiciliul procesual la Cabinet de Avocat Hansu Bogdan Marian, cu sediul in Targoviste, bd. I.C. Bratianu, bl. 23, sc. C, ap. 2, judetul Dambovita, impotriva Sentintei civile nr. 1.653 din 20 noiembrie 2014, pronuntata de Tribunalul Dambovita, in contradictoriu cu intimatul-paratul Consiliul Local Targoviste, cu sediul in Targoviste, Str. Revolutiei nr. 1-3, judetul Dambovita

Autoritatea de Supraveghere Financiara
1706. Decizie privind sanctionarea cu retragerea autorizatiei de functionare a Societatii TERRA BROKER DE ASIGURARE – S.R.L.

Autoritatea de Supraveghere Financiara
1702. Decizie privind sanctionarea cu retragerea autorizatiei de functionare a Societatii SILVER BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE – S.R.L.

Autoritatea de Supraveghere Financiara
1700. Decizie privind sanctionarea cu retragerea autorizatiei de functionare a Societatii AIR BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE – S.R.L.

Autoritatea de Supraveghere Financiara
1699. Decizie privind sanctionarea cu retragerea autorizatiei de functionare a Societatii S.O.S. ASIGURARI – BROKER DE ASIGURARE – S.R.L.

Autoritatea de Supraveghere Financiara
1698. Decizie privind sanctionarea cu interzicerea temporara a exercitarii activitatii Societatii NOVA GRUP ASIGURARI BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE – S.R.L.

Autoritatea de Supraveghere Financiara
1697. Decizie privind sanctionarea cu retragerea autorizatiei de functionare a Societatii OFFICE INSURANCE – BROKER DE ASIGURARE – S.R.L.

Autoritatea de Supraveghere Financiara
1696. Decizie privind sanctionarea cu retragerea autorizatiei de functionare a Societatii ECLAIMS MANAGEMENT – BROKER DE ASIGURARE – S.R.L.

Autoritatea de Supraveghere Financiara
1695. Decizie privind sanctionarea cu interzicerea temporara a exercitarii activitatii Societatii DYNAMICH BROKER DE ASIGURARE – S.R.L.

Autoritatea de Supraveghere Financiara
1693. Decizie privind sanctionarea cu retragerea autorizatiei de functionare a Societatii AVERAL CONSULT GROUP BROKER DE ASIGURARE – S.R.L.

Ministerul Finantelor Publice
655. Ordin privind abrogarea Ordinului ministrului economiei si finantelor nr. 668/2007 pentru aprobarea Procedurii de selectare a societatilor profesionale civile de avocati din Romania sau din strainatate, specializate in litigii internationale, de incheiere si derulare a contractului de asistenta si reprezentare juridica a Romaniei sau a altor institutii publice in fata Curtii de Arbitraj Internationale a Centrului International pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investitii, precum si pentru aprobarea Procedurii de selectare a arbitrilor desemnati de partea romana in procedurile arbitrale in fata Curtii de Arbitraj Internationale a Centrului International pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investitii

Presedintele Romaniei
686. Decret privind conferirea Ordinului National Serviciul Credincios in grad de Mare Cruce

Share this Post