Monitorul Oficial nr. 582/13.9.2013

Wkro/ September 13, 2013/ Monitorul Oficial

Guvernul
696. Hotarire pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 761/2012 privind aprobarea Strategiei de privatizare a Companiei Nationale ”Posta Romana” – S.A.

Guvernul
697. Hotarire privind suplimentarea bugetelor Ministerului Justitiei, Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Ministerului Public si Consiliului Superior al Magistraturii pentru plata titlurilor executorii prevazute de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 71/2009 privind plata unor sume prevazute in titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar, de Ordonanta Guvernului nr. 17/2012 privind reglementarea unor masuri fiscal-bugetare, precum si de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 92/2012 privind luarea unor masuri in domeniul invatamantului si cercetarii, precum si in ceea ce priveste plata sumelor prevazute in hotarari judecatoresti devenite executorii in perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2013

Guvernul
698. Hotarire privind infiintarea pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a unei activitati finantate integral din venituri proprii si pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 257/2005 privind infiintarea pe langa Ministerul Justitiei a unei activitati finantate integral din venituri proprii

Ministerul Economiei
1573. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 pentru Societatea Comerciala ”Servicii Energetice Banat” – S.A., filiala a Societatii Comerciale de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice ”Electrica” – S.A.

Ministerul Economiei
1579. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 pentru Societatea Comerciala ”EnergoNuclear” – S.A.

Ministerul Economiei
1616. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 pentru Societatea Comerciala ”Hidroserv” Ramnicu Valcea – S.A., filiala a Societatii Comerciale de Producere a Energiei Electrice ”Hidroelectrica” – S.A.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice
2464. Ordin pentru aprobarea reglementarii tehnice ”Cod de proiectare pentru structuri din zidarie”, indicativ CR 6 – 2013

Agentia Nationala de Administrare Fiscala
2986. Ordin pentru modificarea pct. 1 din anexa nr. 2 la Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 3.596/2011 privind declararea livrarilor/prestarilor si achizitiilor efectuate pe teritoriul national de persoanele inregistrate in scopuri de TVA si pentru aprobarea modelului si continutului declaratiei informative privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national de persoanele inregistrate in scopuri de TVA

Ministerul Educatiei Nationale
4982. Ordin privind activitatea de conducere de doctorat

Ministerul Finantelor Publice
1468. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 pentru Societatea Comerciala ”Servicii Energetice Banat” – S.A., filiala a Societatii Comerciale de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice ”Electrica” – S.A.

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
1542. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 pentru Societatea Comerciala ”Servicii Energetice Banat” – S.A., filiala a Societatii Comerciale de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice ”Electrica” – S.A.

Ministerul Finantelor Publice
1476. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 pentru Societatea Comerciala ”EnergoNuclear” – S.A.

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
1543. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 pentru Societatea Comerciala ”EnergoNuclear” – S.A.

Ministerul Finantelor Publice
1469. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 pentru Societatea Comerciala ”Hidroserv” Ramnicu Valcea – S.A., filiala a Societatii Comerciale de Producere a Energiei Electrice ”Hidroelectrica” – S.A.

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
1574. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 pentru Societatea Comerciala ”Hidroserv” Ramnicu Valcea – S.A., filiala a Societatii Comerciale de Producere a Energiei Electrice ”Hidroelectrica” – S.A.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.