Monitorul Oficial nr. 680/5.11.2013

Wkro/ November 5, 2013/ Monitorul Oficial

Autoritatea de Supraveghere Financiara
929. Decizie privind sanctionarea cu amenda si retragerea aprobarii domnului Sorin Stroe, conducator executiv al Societatii BEST TEAM ASIG Broker de Asigurare – S.R.L.

Autoritatea de Supraveghere Financiara
933. Decizie privind sanctionarea cu retragerea autorizatiei de functionare a Societatii BEST TEAM ASIG Broker de Asigurare – S.R.L.

Parlamentul
60. Hotarire privind numirea membrilor Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara

Ministerul Educatiei Nationale
4932. Ordin pentru modificarea Ordinului ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 5.219/2010 privind recunoasterea si echivalarea rezultatelor obtinute la examene cu recunoastere internationala pentru certificarea competentelor lingvistice in limbi straine si la examene cu recunoastere europeana pentru certificarea competentelor digitale cu probele de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala studiata pe parcursul invatamantului liceal, respectiv de evaluare a competentelor digitale, din cadrul examenului de bacalaureat

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate
739. Ordin privind modificarea si completarea Normelor tehnice de realizare a programelor nationale de sanatate curative pentru anii 2013 si 2014, aprobate prin Ordinul presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 190/2013

Autoritatea de Supraveghere Financiara
932. Decizie privind aprobarea, la cerere, a suspendarii activitatii Societatii ROMINS Broker de Asigurare – S.R.L.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.