Monitorul Oficial nr. 695/23.9.2014

Admin/ September 23, 2014/ Monitorul Oficial

Ministerul Finantelor Publice
1240. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2014 pentru Societatea Comerciala de Inchidere a Obiectivelor Miniere ECONORD – S.A. – filiala a Companiei Nationale a Metalelor Pretioase si Neferoase REMIN – S.A.

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
1516. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2014 pentru Societatea TOHAN – S.A. – filiala a Companiei Nationale ROMARM – S.A.

Ministerul Finantelor Publice
1214. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2014 pentru Societatea TOHAN – S.A. – filiala a Companiei Nationale ROMARM – S.A.

Autoritatea de Supraveghere Financiara
19. Norma pentru modificarea Normelor privind forma si continutul raportarilor financiare si tehnice pe care trebuie sa le intocmeasca brokerii de asigurare si/sau reasigurare, puse in aplicare prin Ordinul presedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. 3/2009

Ministerul Transporturilor
. Reglementari aeronautice civile romane RACR-LCITA – ”Licentierea controlorilor de informare trafic aerian”, editia 1.0/2014

Ministerul Economiei
2855. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2014 pentru Societatea Comerciala de Inchidere a Obiectivelor Miniere ECONORD – S.A. – filiala a Companiei Nationale a Metalelor Pretioase si Neferoase REMIN – S.A.

Ministerul Economiei
2546. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2014 pentru Societatea TOHAN – S.A. – filiala a Companiei Nationale ROMARM – S.A.

Ministerul Transporturilor
1310. Ordin pentru aprobarea Reglementarii aeronautice civile romane RACR-LCITA ”Licentierea controlorilor de informare trafic aerian”, editia 1.0/2014

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
1650. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2014 pentru Societatea Comerciala de Inchidere a Obiectivelor Miniere ECONORD – S.A. – filiala a Companiei Nationale a Metalelor Pretioase si Neferoase REMIN – S.A.

Share this Post