Monitorul Oficial nr. 708/29.9.2014

Admin/ September 29, 2014/ Monitorul Oficial

Ministerul Fondurilor Europene
982. Ordin pentru modificarea si completarea anexei la Ordinul ministrului fondurilor europene nr. 637/2014 pentru aprobarea schemei transparente de ajutor de minimis, denumita ”Schema transparenta de ajutor de minimis sub forma de garantii de portofoliu de credite”, aferenta domeniului major de interventie 1.2 ”Accesul IMM la finantare”, axa prioritara 1 ”Un sistem de productie inovativ si ecoeficient”, din cadrul Programului operational sectorial ”Cresterea competitivitatii economice”

Ministerul Finantelor Publice
1309. Ordin privind modificarea Ordinului ministrului delegat pentru buget nr. 1.177/2014 privind prospectul de emisiune a titlurilor de stat emise in vederea despagubirii persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. – S.A. in vederea achizitionarii de autoturisme

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale
1456. Ordin pentru aprobarea incheierii conventiilor privind finantarea schemei decuplate de productie in sectorul carne din cadrul ajutoarelor nationale tranzitorii, la specia bovine, precum si a cuantumului de plata inscris in adeverinta

Autoritatea de Supraveghere Financiara
75. Hotarire privind prelungirea termenului prevazut la art. 4 alin. (6) din Regulamentul nr. 3/2013 pentru autorizarea si functionarea contrapartilor centrale emis in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 648/2012 al Parlamentului European si al Consiliului din 4 iulie 2012 privind instrumentele financiare derivate extrabursiere, contrapartile centrale si registrele centrale de tranzactii, aprobat prin Hotararea Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 28/2013, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul solicitarii de autorizare in calitate de contraparti centrale a Casei Romane de Compensatie – S.A. si a Casei de Compensare Bucuresti – S.A.

Ministerul Fondurilor Europene
981. Ordin privind modificarea si completarea anexei la Ordinul ministrului fondurilor europene nr. 635/2014 pentru aprobarea schemei transparente de ajutor de minimis, denumita ”Schema transparenta de ajutor de minimis sub forma de imprumuturi cu subventie partiala de dobanda”, aferenta domeniului major de interventie 1.2 ”Accesul IMM la finantare” – initiativa JEREMIE in Romania, axa prioritara 1 ”Un sistem de productie inovativ si ecoeficient”, din cadrul Programului operational sectorial ”Cresterea competitivitatii economice”

Share this Post