Monitorul Oficial nr. 757/12.11.2012

Wkro/ November 12, 2012/ Monitorul Oficial

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale
2250. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 pentru Societatea Comerciala SMART – S.A., filiala a Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” – S.A.

Ministerul Finantelor Publice
1418. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 pentru Societatea Comerciala SMART – S.A., filiala a Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” – S.A.

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor
647. Decizie privind sanctionarea Societatii Comerciale ”Bucovina Asig – Broker de Asigurare” – S.A. cu retragerea autorizatiei

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor
645. Decizie privind aprobarea, la cerere, a suspendarii activitatii Societatii Comerciale ASIG CONSULT BROKER DE ASIGURARE – S.R.L.

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor
644. Decizie privind aprobarea cererii de retragere a autorizatiei de functionare si incetarea activitatii de broker de asigurare a Societatii Comerciale MK SAFEZON INSURANCE BROKER – S.R.L.

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri
1499. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 pentru Societatea Comerciala SMART – S.A., filiala a Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” – S.A.

Ministerul Sanatatii
1116. Ordin pentru modificarea Ordinului ministrului sanatatii nr. 1.029/2010 privind aprobarea modelului Contractului pentru asigurarea unor cheltuieli de natura cheltuielilor de personal sau, dupa caz, cheltuielilor materiale pentru bunuri si servicii pentru cabinetele cuprinse in structura organizatorica a spitalului public din reteaua autoritatilor administratiei publice locale

Guvernul
1079. Hotarire pentru modificarea anexei la Hotararea Guvernului nr. 91/2012 privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 al Administratiei Nationale de Meteorologie, care functioneaza sub autoritatea Ministerului Mediului si Padurilor

Presedintele Romaniei
655. Decret privind promulgarea Legii pentru punerea in aplicare a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal

Parlamentul
187. Lege pentru punerea in aplicare a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.