Monitorul Oficial nr. 841/18.11.2014

Admin/ November 18, 2014/ Monitorul Oficial

Autoritatea de Supraveghere Financiara
1668. Decizie privind sanctionarea cu amenda si retragerea aprobarii domnului Teodoru Emanuel – persoana semnificativa/membru al Consiliului de administratie la Societatea FORTE ASIGURARI REASIGURARI – S.A.

Presedintele Romaniei
672. Decret privind acordarea unei gratieri individuale

Camera Deputatilor
54. Hotarire privind incuviintarea arestarii preventive a unui deputat

Camera Deputatilor
55. Hotarire privind incuviintarea arestarii preventive a unui deputat

Camera Deputatilor
56. Hotarire privind incuviintarea perchezitiei domiciliare, a retinerii si arestarii preventive a unui deputat

Guvernul
1024. Hotarire pentru modificarea anexei la Hotararea Guvernului nr. 262/2008 privind constituirea Comisiei pentru solutionarea intampinarilor unor persoane fizice in vederea exproprierii pentru cauza de utilitate publica pentru lucrarea de interes national ”Mentinerea si dezvoltarea capacitatii de productie in campul minier Amaradia-Taraia, etapa a II-a, carierele Berbesti si Oltet, judetul Valcea”

Primul-Ministru
302. Decizie privind revocarea, la cerere, a domnului Ionut Cotarcea din functia de inspector general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Inspectoratului de Stat in Constructii – I.S.C.

Primul-Ministru
303. Decizie pentru modificarea Deciziei prim-ministrului nr. 205/2013 privind numirea membrilor Comitetului de supraveghere al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc

Primul-Ministru
304. Decizie pentru exercitarea unor atributii

Institutul National de Statistica
567. Ordin privind pragurile valorice Intrastat pentru colectarea informatiilor statistice de comert intracomunitar cu bunuri in anul 2015

Share this Post