Atelierul Juridic FIAT IUSTITIA (13-15 martie 2015, Targu-Mures)

Admin/ March 31, 2015/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

atelierul-juridic-fiat-iustitiaIntre 13 – 15 martie 2015, a avut loc la Targu-Mures, prima editie a Atelierului Juridic „Fiat Iustitia” (https://fiatiustitia.upm.ro) organizat de Cercul de drept „Ius Iuventutis” al Universitatii „Petru Maior” din Targu-Mures, in colaborare cu Asociatia Romana de Drept si Afaceri Europene si Asociatia Europeana a Studentilor in Drept Targu-Mures.

Acest proiect a constituit o mutatie semnificativa in evolutia concursului de pledoarii pe tema drepturilor omului „Fiat Iustitia”, reusind sa reuneasca, in acelasi cadru de prestatie academica, trei concursuri de tip moot-court, o conferinta nationala si un workshop. Bucuria organizatorilor si a invitatilor a fost impulsionata si amplificata de onoarea de a fi avut printre oaspeti somitati incontestabile pe planul juridic academic si profesional romanesc. In cele ce urmeaza, se va prezenta o succinta retrospectiva a activitatilor desfasurate in perioada 13-15 martie la Targu-Mures.

Descarca aici ATELIERUL JURIDIC „FIAT IUSTITIA” – CUM A FOST

 

Share this Post