Cartea juridica a anului se lanseaza la Constanta

Wkro/ June 30, 2014/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Convinge judecatorul - lansareWolters Kluwer Romania, in parteneriat cu Colegiul Consilierilor Juridici Constanta, Facultatea de Drept si Stiinte Administrative – Universitatea Ovidius Constanta si Fundatia Europrof a Baroului Constanta va invita la evenimentul prilejuit de lansarea la Constanta a cartii „Convinge judecatorul – Tehnica si arta convingerii instantei”, scrisa de Adrian Toni Neacsu, vineri, 4 iulie 2014, de la ora 17.00, in Sala Senatului (Campus) a Universitatii Ovidius din Constanta. Lansarea va avea loc in prezenta autorului si a altor invitati.

„Convinge judecatorul” este considerata deja cartea juridica eveniment a anului, o carte surprinzatoare, originala, directa. Adrian Toni Neacsu reuseste sa arate cum gandesc cu adevarat judecatorii, intr-o lucrare unica in literatura noastra. Ea vorbeste despre cum iau deciziile judecatorii, despre ce ii impresioneaza pozitiv sau negativ, despre ce le este pe plac, ce ii deranjeaza si despre ce asteptari au de la cei care stau in fata lor. Este o prezentare directa si onesta a perspectivei judecatorilor asupra dosarelor pe care le au de solutionat, necesara a fi cunoscuta tocmai pentru a creste eficienta si calitatea interactiunii cu instantele si judecatorii insisi.

Adrian Toni Neacsu a inceput ca judecator la Judecatoria Panciu in 1998. Din 1999 a fost numit judecator la Judecatoria Focsani, iar din 2004 a promovat ca judecator la Tribunalul Vrancea.  Incepand cu anul 2006 a exercitat prin concurs doua mandate de presedinte al Tribunalului Vrancea. In 2011 a fost ales reprezentant in Consiliul Superior al Magistraturii al judecatorilor de tribunale, iar din 2013 este avocat. Incepand din 1999 a publicat numeroase articole de specialitate si de opinie. A mai scris “Intre statul de criza si statul de drept” (editura Universul Juridic, 2010). Este redactor-sef al revistelor Pandectele Romane si Monitorul Jurisprudentei, director al Institutului de Drept Practic si administrator al www.CastigaProcese.ro.

Cartea va putea fi gasita la eveniment sau poate fi achizitionata in exclusivitate din magazinul online www.WoltersKluwer.ro

Pentru confirmarea participarii va rugam sa trimiteti un email la adresa ccjct@ccjct.ro.

Pentru alte detalii puteti suna la 031 224 41 61.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.