Cartile electronice – prezent si viitor, 10 decembrie 2013, Bucuresti

Wkro/ December 4, 2013/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Wolters Kluwer Romania participa la dezbaterea organizata de Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative a Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir, in cadrul masteratului de Dreptul afacerilor, si Societatea de Stiinte Juridice: “Cartile electronice – prezent si viitor”, in data de 10 decembrie 2013, 17:00-19:30.

Partener media: JURIDICE.ro

Vor fi puse in discutie actualul stadiu de dezvoltare al dreptului Uniunii Europene si situatia concreta din Romania, in special in ceea ce priveste cartile in format electronic din domeniul juridic, raspandirea cartilor electronice de drept si optiunile principalilor actori din domeniu, pornind de la articolul dlui av. Alexandru Potlog dedicat acestei teme si publicat in Revista Romana de Drept al Afacerilor nr.10/2013.

Evenimentul va fi difuzat pe LIVE.JURIDICE.ro.

Participanti confirmati :
Nicolae Cirstea, partener fondator UNIVERSUL JURIDIC,
Radu Dimitriu, director general C.H.BECK,
Adrian Neacsu, redactor sef WOLTERS KLUWER ROMANIA,
Doru Padurariu, partener fondator HAMANGIU,
Alexandru Potlog, avocat DLA PIPER,
George Straton, partener fondator RENTROP & STRATON,
Dan Stoica, director general WOLTERS KLUWER ROMANIA.

Moderatori: prof. univ. dr. Mihai Sandru, dr. Andrei Savescu

Detalii legate de program si participare aici >>

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.