Ce reprezinta IMM-urile pentru economia Romaniei?

Wkro/ May 13, 2013/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Wolters Kluwer Romania este prezent in calitate de partener la cea de-a treia editie a conferintei Romania, INCOTRO?, organizata de Oxygen Events in data de 14 mai 2013:

“SOS IMM-urile!”

„Ce reprezinta IMM-urile pentru economia Romaniei?”

aprilie

Intreprinderile mici si mijlocii sunt sufletul economiei, sunt coloana vertebrala a economiei si motorul economiei? Ce inseamna totusi IMM-urile, la momentul actual?

Inseamna sectorul care da de munca, la aproape trei milioane de angajati. Si mai inseamna contrabalansul marilor intreprinderi, mamutii pierduti ai post-comunismului. Un sector totusi fragil – si supus tuturor intemperiilor (economice) care sufera de subfinantare cronica. Tot aici, la sertarul IMM-urilor, putem spune ca este stress-ul economic maxim. Dar cu toate acestea, IMM-urile sunt singura noastra raza de lumina, singura sansa de mai bine. Ele breveteaza si etaloneaza mica initiativa, ele (re)dimensioneaza antreprenorul roman.

La eveniment va participa doamna Maria Grapini, care a preluat de curand portofoliul ministerului de profil, iar dezbaterile celor 3 paneluri,  vor fi directionate de Valentin Lazea, economistul sef al Bancii Nationale, Cristian Ionescu, Country Manager Expense  Reduction Analysts si Lucian Anghel, presedintele Bursei de Valori Bucuresti.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.