Sintact: Cea mai noua si mai relevanta jurisprudenta

Wkro/ March 13, 2015/ Articole

prezentare sintact Iti fundamentezi corect opiniile profesionale. Consulta peste 100 spete noi in fiecare saptamana, pentru cele mai importante coduri si legi.

Partenerii nostri, care au modulul de jurisprudenta, pot consulta aproximativ 100 de spete noi in fiecare saptamana. Echipa editoriala de la Wolters Kluwer adauga intr-un ritm alert pentru marile coduri si pentru legile importante cele mai relevante si mai recente spete. Numarul spetelor, inclusiv spetele din Practica Judiciara de la Inalta Curte, depaseste deja 43.000.

Ceea ce conteaza este relevanta lor pentru cele mai utilizate coduri si legi. Multe spete au fost formatate special pentru o analiza mai usoara si toate spetele au legaturi catre legislatia citata. Tot acest continut nou este pus la dispozitia clientului fara niciun cost suplimentar.

Mai jos vedeti un exemplu de jurisprudenta plus legaturile catre legislatia citata.

speta

vreau detalii

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.