Citeste acum primul numar al revistei Monitorul Jurisprundentei

Wkro/ May 23, 2013/ Noutati, Recomandari

Monitorul JurisprudenteiDescarca acum GRATUIT primul numar al revistei Monitorul Jurisprudentei >>

Monitorul Jurisprudentei este o publicatie bilunara online, dedicata monitorizarii jurisprudentei nationale recente si relevante.

Adrian Toni Neacsu, redactor sef Monitorul Jurisprudentei:

Monitorul Jurisprudentei reprezinta un nou mod de a citi hotararile judecatoresti: mult mai precis si mult mai organizat. Ne-am propus sa eliminam cat mai multi timpi morti din documentarea juridica, intr-o lume in care timpul este din ce in ce mai putin iar volumul de informatie din ce in ce mai mare.

Impreuna cu o echipa editoriala de exceptie, am gandit Monitorul Jurisprudentei pentru a raspunde unor nevoi pentru care inca nu exista instrumente de informare. Este un concept original, dezvoltat din perspectiva practicianului si pentru a raspunde in primul rand unor necesitati practice. Cred in necesitatea circulatiei si diseminarii hotararilor judecatoresti, iar cresterea importantei lor in perioada urmatoare este o certitudine, in contextul intrarii in vigoare prin noile coduri de procedura a unor institutii revolutionare de unificare a practicii judecatoresti.

Monitorul Jurisprudentei este o publicatie care va aparea la doua saptamani si va fi distribuita in format electronic. Este dedicata monitorizarii jurisprudentei instantelor nationale si va cuprinde cele mai noi si relevante hotarari judecatoresti. Centrul nervos al proiectului il constituie fisa sintetica de jurisprudenta, un concept original care va permite sintetizarea inteligenta si practica a hotararii judecatoresti, pentru o consultare de calitate si rapida a ei.

Fisa sintetica pe care o propunem cititorilor nostri reprezinta esenta fiecarei hotarari judecatoresti. Asa cum am spus in editorialul meu, specialistii nostri pun astfel in valoare hotararea judecatoreasca intr-o actiune similara sculptorului care, pentru a obtine obiectul de arta, elimina din forma bruta materialul de prisos.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.