Combaterea Criminalitatii in Domeniul Achizitiilor Publice | 27 martie 2015

Wkro/ March 9, 2015/ Articole, Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Achizitii-publice-300x250pxWolters Kluwer Romania participa, in calitate de partener, la conferinta Combaterea Criminalitatii in Domeniul Achizitiilor Publice, ce se desfasoara in data de 27 martie 2015, la Howard Johnson Hotel, Bucuresti.

Evenimentul, organizat de Freedom House Romania, co-finantat de Comisia Europeana si Ambasada Marii Britanii, se bucura de participarea extraordinara a unor experti internationali, precum prof. Chantal Cutajar, expertul Comisiei Europene in acest domeniu.

Discutia Forum va avea ca moderator pe dna. Laura Stefan, expert anticoruptie. Vor participa dl. Kazanciuc (Ministrul Justitiei), dl. Nitu (procuror general) dna. Kovesi (DNA), dl. Georgescu (ANI), dl. Dobrin (Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice), dl. Lorand (CNSC) si dl. Toba (IGPR).

Cu aceasta conferinta se inchide proiectul Combaterea criminalitatii in domeniul achizitiilor publice. Proiectul raspunde necesitatii instruirii magistratilor si ofiterilor operativi in acest domeniu, prioritate din Strategia Nationala Anticoruptie. Dimensiunea temei indica si ultimul Raport MCV, care acuza stagnarea reformei in ceea ce priveste achizitiile publice in Romania, Comisia Europeana considerand deficientele din acest domeniu „o importanta sursa de coruptie”.

Parteneri internationali: Magistrats européens pour la démocratie et les libertés (MEDEL), Konrad Adenauer Stiftung si Divizia penala si de gratieri a Ministerului de Justitie Francez, care au furnizat expertiza si traineri.

In cadrul proiectului, s-a produs un Ghid operational care va fi prezentat si distribuit gratuit la conferinta de inchidere.

Wolters Kluwer pune la dispozitia clientilor sai 20 de locuri la acest eveniment. Pentru mai multe informatii accesati linkul: http://info.wolterskluwer.ro/achizitii-publice

Pentru mai multe detalii despre proiect, accesati pagina proiectului aici  >>

 

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.