Comentariile Legii contenciosului administrativ, realizate de un judecator de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, disponibile pe idrept.ro

Admin/ June 15, 2016/ Articole, iDrept.ro

gabridridre

Cele mai recente comentarii privind articolele Legii contenciosului administrativ, aparținând Gabrielei Bogasiu, judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, pot fi consultate de profesioniștii dreptului pe platforma online pentru documentare juridică, idrept.ro.

INSERARE LA NIVEL DE ARTICOL. În căutarea celor mai bune soluții pentru interpretarea Legii contenciosului administrativ, avocații, consilierii juridici, notarii, dar și administratorii și managerii de firme, precum și funcționarii publici, au la îndemână, folosind site-ul idrept.ro, să studieze abordarea complexă a unui judecător de la cea mai înaltă instanță din România. Astfel, prin simpla căutare a legii respective pe platforma concepută de Wolters Kluwer România, cei interesați pot găsi inserat la nivelul fiecărui articol al actului normativ comentariile adecvate.

ACCESARE CONCOMITENTĂ CU LEGISLAȚIA. Opiniile judecătorului Gabriela Bogasiu, de la Înalta Curte de Casație și Justiție, provin din volumul “Legea contenciosului administrativ. Comentată și adnotată. Ediția a III-a”, Ed. Universul Juridic. Autoarea și-a propus ca această carte să ilustreze cele mai noi tendințe ale practicii în materie și să facă, astfel, auzită vocea judecătorilor contenciosului administrativ, care “spun dreptul” în cadrul restrâns al sălilor de judecată. Interpretările judecătoarei sunt cu atât mai valoroase cu cât provin dintr-o îndelungată studiere a jurisprudenței, dar și a doctrinei aferente domeniului dreptului administrativ. Prin integrarea volumului în platforma idrept.ro, profesioniștii dreptului salvează timp pentru a recurge cu ușurință la comentariile Legii contenciosului administrativ și accesarea lor concomitentă cu legislația.

Share this Post