Conferinta de Control Intern in Sectorul Financiar Bancar

Wkro/ May 8, 2014/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Control InternInstitutul de Control Intern, in parteneriat cu Wolters Kluwer Romania, organizeaza in Bucuresti, in data de 29 Mai 2014, la Hotel Intercontinental, sala Rapsodia, incepand cu ora 09:00 conferinta cu tema Controlul Intern in Sectorul Financiar Bancar.

Nevoia de controale interne adecvate necesita specialisti care sunt capabili sa implementeze, sa utilizeze, sa evalueze si sa monitorizeze buna functionare a sistemului de control intern din organizatiile financiare.

“Recastigarea increderii, stabilitatea financiara, transparenta si acuratetea datelor si informatiilor furnizate, nivelul ratelor si comisioanelor, comunicarea eficienta precum si modul de solutionare a reclamatiilor sunt cateva dintre ingredientele care vor garanta succesul campionilor creditarii anului 2014.

In contextul unui an destul de dificil pentru sectorul financiar bancar, un control intern eficace poate fi reteta succesului si garantia unei cresteri sustenabile”, a declarat Cosmin Serbanescu, Presedintele Institutului de Control Intern.

Evenimentul este unul de referinta pentru comunitatea financiar bancara, reunind speakeri cu notorietate si vasta expertiza, printre care enumeram: Guillermo Tolosa, reprezentant FMI Romania si Bulgaria, Ioana Petrescu, Ministrul de Finante, Ahmed Hassan, Country Managing Partner Deloitte Romania & Moldova, Peter Bayley, Director Executiv, Managementul Riscului – Visa Europe, Ludwik Sobolewski, Presedinte Bursa de Valori Bucuresti.

Programul evenimentului a fost special creat sa raspunda celor mai mari provocari cu care se confrunta specialistii in control intern din sectorul financiar-bancar.

Prezentarile speakerilor vor fi insotite de sesiuni de intrebari si raspunsuri urmate de paneluri de discutie.

Printre tematicile dezbatute se regasesc subiecte importante si de actualitate:

  • Aspecte privind controlul intern in contextul noilor reglementari ale Bancii Nationale a Romaniei (Regulamentul BNR nr. 5/2013)
  • Implementarea CRD IV/CRR/R5/ 2013
  • Impactul Basel III asupra auditului intern
  • Guvernanta corporativa in practica
  • Scheme de frauda cu cardul bancar si cum ne putem proteja
  • Evaluarea cantitativa a sistemului de control intern

Conferinta este dedicata profesionistilor in control intern, managementul riscurilor, audit intern, audit public intern, audit public extern, audit statutar, conformitate, guvernanta, membrilor / presedintilor Comitetelor de Audit, membrilor din Consiliile de Administratie, reglementatorilor, membrilor din cadrul organismelor de supraveghere, directorilor executivi, investitorilor institutionali, directorilor financiari, directorilor de divizii / directii / departamente, profesorilor universitari, jurnalistilor si publicului interesat de subiectele si temele dezbatute.

Evenimentul va reuni reprezentanti din cadrul organismelor de reglementare si supraveghere in domeniu, alaturi de profesori universitari si jurnalisti.

Pentru mai multe amanunte va rugam sa accesati siteul www.institutuldecontrolintern.ro, sectiunea Evenimente.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.