Conferinta Extraordinara a Noilor Coduri Penale

Wkro/ March 13, 2014/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Conferinta Wolters Kluwer Romania participa in calitate de partener la Conferinta Extraordinara a Noilor Coduri Penale ce va avea loc la Universitatea Romano Americana (Aula Magna) din Bucuresti in zilele de 14-15 martie 2014.

Conferinta se bucura de participarea inaltilor reprezentanti ai autoritatilor de implementare si aplicare a Noilor Coduri Penale.

Noile coduri penale sunt o etapa noua in dezvoltarea societatii romanesti… Instantele judecatoresti, parchetele si organele de politie se confrunta cu noi provocari, iar avocatii sunt primii chemati sa le genereze si sa propuna solutii. Conferinta JURIDICE.ro reuneste profesori si practicieni renumiti, specialisti prestigiosi si profesionisti cu experienta. Speakerii vor evidentia elementele de noutate si, mai ales, problemele dificile pe care profesionistii dreptului vor fi chemati sa le rezolve. Va invitam sa-i urmariti si sa intrati in dialog.

Pe parcursul a doua zile, dezbaterile vor evidentia probleme si vor dezvalui solutii, aducand o lumina proaspata si incurajatoare pentru profesionistii dreptului.

Conceptul evenimentului
Fiecare speaker va realiza abordari punctuale:
– prezinta o problema dificila, aratand in ce consta dificultatea (ex.: textul poate fi interpretat in mod diferit, textul nu se coreleaza cu alt text, textul intra in contradictie cu un text dintr-o alta reglementare, textul naste jurisprudenta divergenta, textul nu este suficient de clar, textul este criticabil…)
– propune o solutie de rezolvare a dificultatii, si
– discuta cu participantii pe marginea problemei si raspunde la intrebari.

Pentru mai mai multe detalii despre participanti si program accesati aceasta pagina.

 

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.