Conferinta internationala a SRDE 2015

wkro/ mai 19, 2015/ Articolul saptamanii, Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

SRDESocietatea Romana de Drept European (SRDE) in parteneriat cu SNSPA/ Facultatea de Administratie Publica, Editura Wolters Kluwer Romania si cu Management Law Consulting organizeaza a doua editie a Conferintei Internationale: „PROBLEME ACTUALE ALE SPATIULUI POLITICO-JURIDIC AL UE”.

In anul 2015, Societatea Romana de Drept European (SRDE), in contextul preocuparilor sale ce vizeaza, potrivit Statutului sau, analiza si evolutia Dreptului european cu toate implicatiile produse, inclusiv din perspectiva concret – aplicativa, isi propune sa continue ciclul de conferinte centrate pe actualitatea spatiului politico-juridic al UE, ce a debutat in anul 2013, organizand, in cadrul parteneriatului academic cu Facultatea de Administratie Publica a SNSPA, o noua manifestare stiintifica, respectiv, cea de-a doua editie a acestei Conferinte Internationale.

La acest eveniment, in cadrul caruia se vor prezenta si dezbate probleme de maxim interes, atat cu caracter teoretic, stiintific, dar si  de ordin practic, concret, mai cu seama in raport de impactul normelor europene asupra ordinii juridice nationale, sunt asteptati cercetatori, cadre didactice universitare, persoane care exercita functii la nivelul diferitelor institutii europene si nationale de profil, precum si practicieni, de la nivelul administratiei publice centrale si locale, in a caror activitate apar interferente cu aplicarea dreptului UE ori cu alte exigente europene.

Lucrarile editiei 2015 a Conferintei Internationale se vor desfasura vineri 30 octombrie 2015, la Centrul International de Conferinte al SNSPA, situat pe strada Emanoil Bacaloglu nr. 2, sector 2, Bucuresti (Pta. Universitatii, vis-a-vis de Inalta Curte de Casatie si Justitie).

Programul detaliat al manifestarii va fi disponibil, incepand cu data de 23.10.2015, dupa definitivarea acestuia, in functie de comunicarile stiintifice ce vor fi sustinute, si respectiv, publicate in Volumul Conferintei.

In acest sens, va rugam sa comunicati pe adresa de e-mail: conferinta.srde@yahoo.com , pana cel mai tarziu la data de 31 iulie ac, titlul lucrarii pe care intentionati sa o prezentati in cadrul sesiunilor Conferintei, completand corespunzator Formularul de inscriere (poate fi descarcat aici).

Lucrarile in extenso se vor transmite pana, cel mai tarziu, la data de 21 septembrie ac, la aceeasi adresa de e-mail, fiind redactate, in limba romana si engleza, conform exigentelor anexate.

Pentru detalii si inscrieri va rugam sa accesati linkul: https://societatearomanadedrepteuropean.wordpress.com/2015/05/15/conferinta-internationala-a-srde-2015/.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.