CONFERINTA INTERNATIONALA “PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA”. EDITIA A VI-A, 25 -26 NOIEMBRIE 2016 – ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI

Admin/ September 1, 2016/ Articole, Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucureşti împreună cuSocietatea de Științe Juridice și Administrative organizează în zilele de 25-26 noiembrie 2016 a cincea ediție  a CONFERINŢEI INTERNAŢIONALE PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA”.

 SECŢIUNI:

               I. Drept public. Pentru tematica orientativă clic aici.
               II. Drept privat. Pentru tematica orientativă clic aici.
               III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional. Pentru tematica orientativă clic aici.

INVITATIE DE PARTICIPARE

Conferinţa este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale mediului internațional de afaceri. Conferinţa îşi deschide porţile către persoane provenind din diferite ţări, din mediul universitar juridic și din rândul practicienilor dreptului, încurajând susţinerea atât a lucrărilor de interes internaţional având ca obiect VNZDGNdreptul comparat, dreptul Uniunii Europene, dreptul comerţului internaţional, dreptul public internaţional, cât şi a lucrărilor care să reliefeze particularităţile dreptului naţional.
Toate lucrările susţinute în cadrul Conferinţei se vor regăsi într-una din publicațiile Conferinței. Pentru detalii despre publicațiile Conferinței clic aici

Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință. Pentru detalii clic aici.

Organizatorii Conferinţei îi invită pe toţi juriştii interesaţi să participe în cadrul uneia din cele trei secţiuni să completeze formularul de participare până la data de 10 noiembrie 2016. La Conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care  doresc doar să audieze dezbaterile.

Participanții au oportunitatea de a înscrie o a doua lucrare științifică plătind o taxă suplimentară.Pentru detalii clic aici.

TOȚI AVOCAȚII DIN ROMÂNIA PARTICIPANȚI LA CONFERINȚĂ VOR PRIMI 20 DE PUNCTE DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ

Share this Post