Conferinta Probleme dificile de drept civil

Wkro/ September 18, 2013/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

PDDCWolters Kluwer Romania si Societatea de Stiinte Juridice, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei va invita la conferinta Probleme dificile de drept civil ce va avea loc la Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Amfiteatrul Al. I. Cuza, Bucuresti, in zilele de 18 si 19 octombrie 2013.

Codul civil este centrul de greutate al dreptului romanesc. Odata cu intrarea lui in vigoare, la data de 1 octombrie 2011, Romania a intrat intr-o noua etapa de modernizare juridica.

Cea de-a II-a editie a conferintei Probleme dificile de drept civil reuneste specialisti prestigiosi si profesionisti cu experienta care pun in lumina dificultatile juridice si provocarile noului Cod civil.

Pe parcursul a doua zile, prezentarile si dezbaterile vor evidentia probleme si vor dezvalui solutii, aducand o lumina proaspata si incurajatoare pentru profesionistii dreptului.

Conceptul evenimentului
Fiecare speaker va realiza abordari punctuale:
– prezinta o problema dificila, aratand in ce consta dificultatea (ex.: textul poate fi interpretat in mod diferit, textul nu se coreleaza cu alt text, textul intra in contradictie cu un text dintr-o alta reglementare, textul naste jurisprudenta divergenta, textul nu este suficient de clar, textul este criticabil…)
– propune o solutie de rezolvare a dificultatii, si
– discuta cu participantii pe marginea problemei si raspunde la intrebari.

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri aici: www.pddc.ro

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.