Conferinta WKRO: 2+1 GRATIS: Publicitatea inselatoare in campaniile promotionale

Octavian Nicola/ April 28, 2017/ Articole, Evenimente, Seminarii

Cea de-a treia ediţie a conferinţei despre „Dreptul Publicităţii” organizată de Wolters Kluwer România în parteneriat cu SCA “Grecu şi Asociaţii”, care va avea loc la 24 mai, abordează tema publicității înşelătoare în campaniile promoţionale.

COMUNICARE NECONFORMĂ CĂTRE CONSUMATORUL DE PROMOȚII? Profesioniștii dreptului, reprezentanții autorităților în drept și specialiștii în comunicare, publicitate, marketing și relații publice vor putea dezbate în cadrul conferinței perspectivele diferite și controversele pe care le au din experiențele practice referitoare la limitele impuse de lege în ceea ce privește comunicarea campaniilor publicitare. De aici și nevoia unei preocupări constante a profesioniştilor din domeniu de a se informa spre a fi în acord cu legislaţia pentru a crea o experienţă pozitivă de ambele părți și mai ales pentru consumator. Astfel, vor fi pe larg analizate aspecte de legalitate a campaniilor publicitare organizate de comercianţi, în ceea ce privește practicile înşelătoare și comunicarea neconformă către consumatorul de promoţii.

COMUNICARE CREATIVĂ ȘI CORECTĂ ÎN RECLAME. Diferitele puncte de vedere care vor fi exprimate în cadrul conferinței, de la controlul permanent al autorităților pentru a combate practicile incorecte ale comercianţilor, la creativitatea publicitarilor vor fi moderate de avocatul Elena Grecu. Aceasta, împreună cu unul dintre speakerii evenimentului, avocatul Andreea Țigău, sunt autoare ale primei cărți despre dreptul publicității din România, “Cum să comunici în mod legal sau dreptul publicității”, lucrare editată digital de către Wolters Kluwer România. Conferința îi va avea ca invitați și pe reprezentanții Consiliului Concurenței, Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, ai Consiliul Național al Audiovizualului.

SOLUȚII LEGALE ÎN PUBLICITATE. Așadar, retailerii, comercianții, agenţiile de servicii de marketing sau publicitate, angajații  companiilor în cadrul departamentului de marketing și relații publice, avocații și consilierii juridici interesați de aspectele legale din publicitate, vor putea afla răspunsuri de la cei mai buni profesioniști ai domeniului, miercuri, 24 mai 2017, la Hotel Capital Plaza, pentru a vedea cum partea creativă și artistică a unei campanii promoționale se armonizează cu reglementările existente.

Știi dreptul publicității sau cum să comunici legal? Vezi AICI!

 

Share this Post