Conferinta WKRO – Real Estate. Noi oportunitati in 2016

Admin/ April 29, 2016/ Articolul saptamanii, Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016, Recomandari

Piața de real-estate din România s-a revigorat în acest an, datorită climatului economic favorabil. Acest lucru face posibilă fructificarea unor oportunități, aduse în prim-plan de proiectele nou apărute. Wolters Kluwer România a apelat la unii dintre cei mai importanți experți din domeniile juridic, fiscal și financiar pentru a arăta noile tendințe și cum este posibilă materializarea acestor oportunități.

shutterstock_129797951

IMPACTUL CODULUI FISCAL. În acest sens, Arcadie Parfenie, Tax Senior Manager – EY Romania va explica care este impactul noului Cod fiscal din sectorul amintit în cadrul conferinței “Real Estate. Noi oportunități în 2016” care va avea loc marți, 17 mai 2016, la Capital Plaza Hotel, Bd. Iancu de Hunedoara 54 (Sala Ion Mincu), din București. Prezentarea acestuia vizează cele mai importante modificări și aspecte fiscale, printre care modificarea modului de calcul al impozitului pe clădiri și impărțirea acestora în rezidențial și nerezidențial pentru determinarea cotei de impozit aplicabile. Totodată, lectorul va aborda și subiectul deductibilității cheltuielilor cu dobânzile și impactul asupra costului de finanțare și distribuirea de cash, dar și tema taxării câștigului de capital în cazul vânzării investițiilor din România.

growth-Real-Estate-Market

EXPERȚI. Tendințele din sectorul real-estate din 2016 vor fi evidențiate de doi dintre cei mai buni cunoscători ai proiectelor de profil din România, Horațiu Florescu, Chairman & CEO – Knight Frank și de Lori Collin, Office Leasing – NEPI Investment Management. Despre soluțiile de finanțare vor vorbi Claudia Chiper, counsel și coordonator Banking & Finance – la societatea de avocatură Wolf Theiss, Ioana Gheorghiade, director executiv al Direcției Sector Public & Finanțarea Infrastructurii – BCR și Silviu Toma, director finanțări de proiecte – Raiffeisen Bank. Importanța conformității cu cadrul legal aferent zonei construcțiilor va fi reliefată în conferință de Ciprian Glodeanu, partener și coordonator Real Estate, la societatea de avocatură Wolf Theiss și de Emilian Birjaru, secretar general al Inspectoratului de Stat în Construcții.

NL-SPLASH-920x689px

Share this Post