Congresul National de Dreptul Muncii si Securitatii Sociale

Wkro/ June 19, 2013/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Wolters Kluwer Romania participa in calitate de partener la “Congresul National de Dreptul Muncii si Securitatii Sociale” organizat de Clubul de Drept Social – Costel Gilca, in parteneriat cu SCPA Gilca si Vasiliu si Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, in data de 28 iunie 2013.

Congresul National de Dreptul Muncii si Securitatii Sociale

Acest congres este cel mai important eveniment pentru toti profesionistii din domeniul dreptului muncii: angajatori, angajati, inspectori ITM, profesori universitari, avocati, judecatori, mediatori, academicieni, notari si consilieri juridici.

Aceasta intalnire a specialistilor in drept pune bazele unei noi viziuni si interpretari asupra dreptului muncii si securitatii sociale, cu efecte directe asupra politicilor dreptului muncii, care vor influenta legislatia viitoare in acest domeniu.

Pentru prima data, va fi abordata in Romania o pozitie critica la adresa politicii sociale a UE din ultimii 20 de ani, aceste politici fiind considerate ca un esec major.

Tematica dezbatuta si detalii legate de participare aici >>

Dreptul-muncii-si-securitatii-sociale

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.