Continut nou in Sintact: Cartea funciara vol.1 si vol.2

Wkro/ February 27, 2014/ Noutati, Recomandari

Sintact Comentarii

Pachetul Comentarii – Codul Civil a fost actualizat cu o lucrare de exceptie “Cartea funciara. Vol. 1 – Legea 7/1996. Vol. 2 – Noul Cod civil”, autor Ioan-Daniel Chis. Beneficiati acum de noul continut special conceput pentru Sintact in peste 2000 de pagini de comentarii, cuprinzand note, doctrina, adnotari si jurisprudenta.

Concentrarea intr-o singura culegere a intregii practici judecatoresti si a titlurilor doctrinei in materia cartii funciare, publicata pe parcursul a mai bine de un secol (1886–2011) in periodicele juridice, grupate, potrivit tematicii dezbatute, pe articolele din Legea nr. 7/1996 si pe cele din Noul Cod civil, in materia cartii funciare si a uzucapiunii, are un rol de prima mana in unificarea acestei jurisprudente in prezent.

Avand in vedere ca, dupa multiple incercari esuate, s-a decis si s-a reusit in prezent aplicarea sistemului cartilor funciare la nivelul intregului teritoriu al tarii si unificarea acestuia, publicarea unei culegeri substantiale de practica judiciara, care sa aiba in vedere sistematizarea pe articole a intregii practici judiciare aparute in toate publicatiile juridice romane si a titlurilor doctrinei, nu poate decat sa aduca beneficii vietii juridice romane de la acest moment.

Folositi-va acum de intreaga valoare practica imediata a comentariilor fiecarui articol din Codul Civil transpuse intr-un instrument util si practic de lucru: Sintact Comentarii.

Detalii

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.